Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wogóle cięzko ostatnio go polożyc w dzień spac 

dziekuje bardzo30agulka fajne te twoje maluchy.Ja nie moge sie doczekac kiedy zaczniemy planowac drugie.A moze 5 sie okaze ze juz jest drugie.Pozdrawiam

kilka razy do wieczora sie upomniał , ale kiedy zapytałam gdzie jest to pokazywał na piec.Agulka jak Adaś upomina się o dydusia?
ciekawe jak nocka. Wim , że nie łatwo będzie ale juz się zdecydowałam
Tak szybko usnął bo był wymęczony od 10 nie spał, jutro też wcześniej go położę, tzn połozymy jeszcze raz

a może wygralas w jakimś konkursie?Zapomniałam Wam napisać, że dziś przysza przesyłka a w niej kubek niekapek a ja tego nie zamawiałam i był zapłacony już

a może wygralas w jakimś konkursie?![]()

nie , przysłał mi dostawca co u niego zamawiałam prawie rok temu innego niekapka, napisał e-meila zobaczymy, ja mam taka cicha nadzieję, że przysłali na Dzień Dziecka.
ale za te 70 zł to na pewno ciężarówką wiozłaś ciuchy do domu;-)Agulka jaka miła niespodzianka
Wróciłam z ciucholandu. Otworzyli nowy duży i jeszcze nie przebrane. Jakie ładne rzeczy, większość markowe z H&M, Atmosphere, M&S i inne angielskie marki. Trochę sobie ładnych rzeczy kupiłam i się cieszę70 nie moje
![]()