Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakos niewiem co mam pisacMonia, Carioca, widzę Was.:-)Czemu się nic nie odzywacie?
ale podczytuję
jakaś już wymęczona jestem ...
do południa mała szalała na dworze a jak poszła spać to zabrałam się za sprzątanie i gotowanie
popołudniu odwiedziła mnie moja siostra z Szymusiem który przy okazji odebrał swój prezent na dzień dziecka był zachwycony:-) dokupiłam mu jeszcze dzisiaj 3 częściowy komplet na lato i trochę słodkości:-) dzieciaki się wybawiły razem aż miło było patrzeć chyba się za sobą stęsknili bo przez te ostatnie choroby Szymka żadko się widywali:-(dostałam odpowiedź na mojego emeila dot tego niekapka.
Cyt:
"Witamy!
Tak, zgadza sie, to pomyłka. Program jak widać na rachunku wystawił go na Pani adres, a na przesyłkę czeka inna Pani imienniczka. tym niemniej proszę się już tym nie przejmować i zatrzymać bidon lub podarować go komuś, komu się przyda. nie będziemy robić zamieszania. Bardzo nam Pani pomogła tym mail'em.
Pozdrawiamy:
l"
Jupi, głupi to ma szczęście....

Donkat to powodzeniaPewnie mnie wyprzedzisz bo u mnie coś nie chce zaskoczyć :-(
Maja mi smarcze i ja też od wczoraj, boli mnie podniebienie, nos i w uszach..... wrrrr........... leci jak z kranu![]()
Agulka jaka miła niespodzianka
Wróciłam z ciucholandu. Otworzyli nowy duży i jeszcze nie przebrane. Jakie ładne rzeczy, większość markowe z H&M, Atmosphere, M&S i inne angielskie marki. Trochę sobie ładnych rzeczy kupiłam i się cieszę70 nie moje
![]()
lubicie truskawki???![]()

takie swiezutkie z pola tak, ale podrobek NIE!
Aha, wyobraźcie sobie że mój mąż mnie umawia do fryzjerki (swojej koleżanki) będę bardziej blond, ciekawe co wyjdzie
![]()

Poddałam się z dydochem![]()

A tak wogóle to mam niezłego hopla na włosy. Dzisiaj na przykład myłam je odżywką (tylko) i fajne są ;-) Uwielbiam mieć zdrowe włosy

Nie głupi tylko uczciwy;-)![]()

jak zauwaze, to nie umiem wziac i pojsc
HALO HALO prosze o uwage
właśnie piszę 1000-ego posta
ciekawe jak tam Kasia....[/QUOTE]
grtulacje 1000
ja też wolę najpierw piekluchy, dziś zużyliśmy jedną ( na dwór) no i jedna w nocyMały jak jest na dworze to i tak kuca i mówi : siku i bije sobie brawo
Kasia pewnie wykończona juz śpi[/QUOTE]
Ja jestem ale robię obiad na jutroi w między czasie zaglądam
Gagulec coś pisala że jak by dlugo jej nie bylo tzn, że siedzi za kratkami za falszowanie podpisówpewnie jest pochlonięta nową pracą którą niedawno też rozpoczela i nie ma już sil na BB
KAsiu odezwij sie jak minąl 1 dzień w pracy?
Bardzo dziękuję za pamiećpierwszy dzień w pracy minoł bardzo szybko i bardzo sympatycznie
już powoli zapominałam jak superowe są tam dziewoje
na koleżanki z pracy nie mama co narzekać bo są w deche!!! Kuba nie chciał się odkleić kiedy wychodziłam z domu, ale po powrocie przywitał mnie okrzykiem i wskoczył na ręce.
Hruda nie tylko Twój Staś urządza arie nocneKuba o 5.00 obudził mnie właśnie takim krzykiem, ale ja na niego nie reaguje bo jak próbuje go przytulić to się odpycha więc szkoda moich nerwów. Po 10 minutach burmuszenia zasnoł i spał do 7.
Zapomniałam Wam napisać, że dziś przysza przesyłka a w niej kubek niekapek a ja tego nie zamawiałam i był zapłacony już
dostałam odpowiedź na mojego emeila dot tego niekapka.
Cyt:
"Witamy!
Tak, zgadza sie, to pomyłka. Program jak widać na rachunku wystawił go na Pani adres, a na przesyłkę czeka inna Pani imienniczka. tym niemniej proszę się już tym nie przejmować i zatrzymać bidon lub podarować go komuś, komu się przyda. nie będziemy robić zamieszania. Bardzo nam Pani pomogła tym mail'em.
Pozdrawiamy:
l"
Jupi, głupi to ma szczęście....
Agulka bardzo fajna historiawięc masz kolejny kubek do kolekcji
Ja mam inny problemrejestrowałam się na stronie Pobieraczek.pl kilka dni temu nie było mowy w regulaminie o jakich kolwiek opłatach za samo posiadanie konta na ich stronie. Wczoraj przysłami mi meila z wezwaniem do zapłaty za zamówioną usługę
ja w szoku bo nic nie zamawiałam!!! Napisałam meila odwoławczego bo nie dość, że mam 5 dni do zapłaty to w dodatku soma 94,80!!!! Napisałam, aby mi usuneli konto i przedstawili niby moje zamówienie??!!! Jak bedą się upierać to chyba wyrzuce w błoto te prawie 100zł bo nie chce wchodzić przez to na drogę sądową czy być nękana windykatorem
czy za samą rejestracje na jakiejś stronie może być pobierana opłata aż tak duża????

zaczeła płakać przez sen i tak sie darla ze sama siebie obudzila a chciala jeszcze spac... nic nie pomagalo i nie dalo rady juz jej ponownie uspac

Być może że się znamy nie przypominam sobie.Ale jeśli się nie znamy na pewno się poznamy.Pozdrowienia dla Hanifki
Hej dziewczynki z rana.Moja niunia wstała i zaraz ruszamy załatwiać sprawy.Odezwe się jak już wrócimy.:-)

i chyba jednak nikt mnie nie zamknie;-)