reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Pytalam kolezanek ale one nic nie wiedza tak jak ja byly w szoku jak pojade do szwagierki to jeszcze jej spytam ale mnie to zaciekawilo bo jakby bylo naprawde skuteczne sama bym skorzystala

reklama
Witam się pierwsza o poranku :-) u nas leje i zimno :-(
Jedziemy za chwilę do mamy, bo cały dzień w domu to nudno :tak:
Agulka dzięki:-)
Mysiapysia skoro Cię tu nie chcą to weź się odczep, a nie rób znowu zamieszania. nie znam cię i nie wiem czy chciałabym poznać skoro piszesz takie rzeczy na dziecko i to jeszcze w dodatku którego nie znasz... nie masz za grosz przyzwoitości obrażając malutkie dziecko... :no: jest mi ciebie żal skoro nie potrafisz się bronić w inny sposób tylko posługując się oszczerstwami.

witam!!!

wczoraj mialam meczcacy dzien caly poza domem. wieczorem mialam sile tylko na pogaduchy z P i ksiazke;-)

dzis zimno jak cholera:crazy: czy nie moze byc chociaz 20st na plusie?:-p

nic mi sie nie cche:zawstydzona/y: siedze jeszcze w pizamie:eek:

zdjec z wesela nie mam, no oprocz jednego z panna mloda pod kosciolem. mielsimy aparta ale jakos nie lubie an weselach robic zdjec:zawstydzona/y:

gagulec, wspolczuje jelitkowki u malego.

Asiek, nie panikujz oczkiem, omow sie do specjalisty i w miedzyczasie obserwuj. u naszych maluchow wszystko jest jeszcze tak plastyczne, ze sie szybko "naprawi"

nasza nowa "kolezanka" szybko pokazala swoje prawdziwe oblicze:angry: co za maplpiszon, zycie jej rozumu nie uczy, czy co?:wściekła/y:

Dzień dobry
Wczoraj wieczorem pozaznaczałam sobie posty na które miałam podpowiadać ale , ze Młody wołał cyca, a ze prowadzę wojnę ze spaniem z cycem w buzi wiec przytuliłam się i obudziłam o 4 rano. Patrzę komp włączony a o tej godzinie już pisać mi się nie chciało:-p
Moze dzisiaj mi się uda nadrobić.

Witam się i ja z pracy:-( u nas odpukać wygląda słoneczko za chmur więc mam nadzieję że się powolutku ta pogoda jakoś wyklaruje:-) a mnie dziś wzięło na wspomnienia z młodości bo w sobotę jest u nas koncert naszej kłodzkiej kapeli SHOUT i kupiłam sobie wczoraj ich płytę i teraz słucham ach jak to było pięknie jak miałam 17 lat:cool2::rolleyes: ile fajnych wspomnień z tymi piosenkami mam:-) Miłego dnia BB onki kochane i zaglądajcie tu do mnie od czasu do czasu chociaż;-)

moze bym nie panikowala jak by bylo tak od poczatku a ja to dzis dopiero zauwazylam :-:)-:)-( oby bylo dobrze:-:)-( to pewnie przez te cholerne bajki :crazy:
asiek mój Mały prawie wcale nie ogląda bajek a tez mu od czasu do czasu oczko ucieka- pisałam juz o tym na zamkniętym.
A propos oglądania bajek- ja bym chciała, żeby mój Damian czasem popatrzył w telewizor- miałabym chwilkę wytchnienia:-p
No ale troszkę popiszę co u nas bo ostatnio naprawdę nie mam czasu na neta. Teściowa powoli dochodzi po pogrzebie teścia, Mały szaleje na czym świat stoi- czasem zastanawiam sie skąd to dziecko ma tyle energii, tym bardziej, ze po jelitówce prawie nic nie jadł oprócz oczywiście cyca. I przez to zapadłą decyzja , ze w dniu 2 urodzin małego robimy ostateczne pozegnanie z piersią. Zobaczymy jak nam to bedzie szło

Ostatnia edycja:
reklama
asiek mój Mały prawie wcale nie ogląda bajek a tez mu od czasu do czasu oczko ucieka- pisałam juz o tym na zamkniętym.
A propos oglądania bajek- ja bym chciała, żeby mój Damian czasem popatrzył w telewizor- miałabym chwilkę wytchnienia:-p
To tak jak moja siostra;-) ona też o tym marzy:tak: właśnie na dzien dziecka sprezentowałam młodemu kolekcję teletubisi z nadzieja że może to go zainteresuje a siostra znajdzie choc chwilę wytchnienia;-)

Do góry