Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam taką nadzieję, a trzymać w rączce to sobie może, byle nie w buzi, a nie da rady bo za krótkiAgulka z tym smokiem to swoją drogą nieźle wymyśliłaśmoże o nim po jakimś czasi zapomni
![]()

Myslałam, że zajdę do nowo otwartego lumpka ale jak zobaczyłam kolejkę przed sklepem to mi się szczerze odechciało.
. Ale jutro mam nadzieje, że pośpi dłużej bo sobota i ja chcę odespać- w niedziele nie wiem o której pójdę spać
- będę na wyborach;-)
Ja już popijama ja kawke zaparzam, która się dołańcza,

nie próbowałam, ale na pewn będą piekne. Wstyd się przyznać, ale od 1,5 roku żadnych zdjęć nie mam wywołanych, wszystko w kompie. Oj muszę się wziąc za to etapami, bo jakbym wszystkie na raz chciała to J pensji zabraknieAgulka mam jeszcze pytanie co do tego programu. Powiedz mi czy próbowałaś może dać taki obrazek ze zdjęciami do wywołania?? na pewno super by to wyglądało, tylko kurcze nie wiem czy to tak da rade

;-)), dostałam w dzień przyjazdu z Tunezji, wieczorem. Ale sobie wyliczyłam

i od 1,5 roku zanoszę do wywołaniaWstyd się przyznać, ale od 1,5 roku żadnych zdjęć nie mam wywołanych, wszystko w kompie. Oj muszę się wziąc za to etapami, bo jakbym wszystkie na raz chciała to J pensji zabraknie![]()

i oczywiście dojść nie mogę
Znam to.PhotoShine 2.1 - Download - INSTALKI.plAgulka, podaj jeszcze raz link do tego programu, plis;-)