Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to super oby tak dalejja normalie jestem w SZOKU![]()
Jak Hani zasnela bez smoczka tak sie rano obudzila co prawda godzine wczesniej bo o 7:00 ale obeszlo sie w nocy bez placzu dwa razy moze sie krecila troche napila sie wody i sapa dalej
ale slyszalam niby ze trzecia noc najgorsza :-)
rano wstala zawolala ale pokazalam ze daisy smoczek zjadla i ta smoczek lezy nawet na niego uwagi nie zwraca

najbardziej z tych 3 to podoba mi się chyba ta 2 ale jakoś przy tych drzwiach balkonowych tak związana do mnie nie przemawiakurcze dziewczyny masakra jestem typową babąwogóle nie mogę się zdecydować którą firankę wybrać
pomóżcie...
wariant pierwszy
ZESTAW WOAL!!!W SUPER CENIE!!!!!!!!!!!! (650671155) - Aukcje internetowe Allegro
wariant drugi
ZESTAW ORYGINALNY-WOAL!!!SUPER CENA!!!!!!!! (653599649) - Aukcje internetowe Allegro
wariant trzeci najdroższy
WACHLARZE -nowy styl (651938241) - Aukcje internetowe Allegro
juz sama nie wiem chyba wszystkie 3 kupie- tylko kto za to zapłaci![]()
a te co podała Justyna są bardzo fajne zresztą mam podobne w kuchni te 1od Justyny :-)
pierwszy raz do sosu zrobiłam zasmażkę i sos jest przepyszny
:-)teraz tak kombinuje czy nie zrobic sernika na zimno
Gratulacje!!witam wszystkie BBony!zanim cokolwiek przeczytam i komus odpisze melduje, ze z dniem dzisiejszym firma eurosolar ROZPOCZYNA DZIALALNOSC!!!
JA nie mam pojęcia bo mam podobny problem:-(Dzczyny y ktoras zna szybki sposob na przeslanie filmow z innego komputera
Jedna dziewczyna mi bajki przesyla poczta nie idzie bo za duzy plik skeypem jedna bajka pol dnia idzie
Asiu, podaj namiary na niego.ja wywołuje na allegro u jednego sprzedawc ma tanio a zdjęcia ładniutkie :-)

witam wszystkie BBony!zanim cokolwiek przeczytam i komus odpisze melduje, ze z dniem dzisiejszym firma eurosolar ROZPOCZYNA DZIALALNOSC!!!
ach zapomniałam wam napisac ze jak bylam dzis w Urzędzie Pracy to dostałam skierowanie na staż![]()
ale jaja... wiecie co... rzucilam okiem na swoje suwaczki... potem na kalendarz... w niedziele mamy z M 6 rocznice slubu... zapomnialam...
witam z rana dzis WOLNE
jutro mamy festyn pracowniczy z okazji dnia dziecka , mała trochę poszaleje:-)

ja normalie jestem w SZOKU![]()
Jak Hani zasnela bez smoczka tak sie rano obudzila co prawda godzine wczesniej bo o 7:00 ale obeszlo sie w nocy bez placzu dwa razy moze sie krecila troche napila sie wody i sapa dalej
ja już obiadek mam przyszykowany i musiałam wyjśc z kuchni bo taki pyszny sos pieczarkowo cebulowy mi wyszedl że nie mogę się jemu oprzec![]()

Dziewczyny orientujecie sie jak teraz jest z roamingiem w komórkach. Pamiętam, ze kiedyś jak ktoś z Polski dzwonił na Polski numer będący za granicą to płaciło się tak jak za połączenie wychodzące międzynarodowe.Czy to sie zmieniło czy jest po staremu?
Odpieluszkowania ciąg dalszy, tylko jest taki mały problem bo Adaś wołał dziś w mieście kupę i nawet zaczął się rozbierać na środku chodnika............ i co? Musiał zrąbać sie w pampera......
Wszystko mu się pomiesza niedługo jak raz będą krzyczeć że robi w pampera a za drugim razem mówie by robił......

To Ty gaduła jesteś rok na forum i juz 3000 postówprzeoczylam, ze stuknelo mi juz 3000 postow:-)a 9 czerwca beda moje pierwsze urodzinki na BB:-)
BRAWO

Trzymam kciuki za odpieluchowanie i akcje nocnik.

mam więcej papierkowych rzeczy do wypełniania i więcej kasy do liczenia.