Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety poszłam, bo już popłakiwał, ale usiadłam cichutko przy drzwiach, tak, że mnie nie widział, jak wychodziłam ;-)Majandra chyba poszła jednak zażegnać kryzys dnia trzeciego;-)

A i nie pochwaliłam się że wczoraj wybrałam się z mamą na poszukiwania tego dywaniku dla małej i udało się wydałam raptem 72zł :-) i przy okazji mama zrobiła mi już prezent na urodziny i kupiła firaneczkę do nowej sypialni:-)

cały dzień pada i było 10 stopni....... w domciu cieplutko bo w piecu napalone
Tak jak mówiłam, musiałam wkroczyć, po jednej mojej bajeczce dzieci spią![]()

u niego jest taki problem, że strasznie szybko mówi/czytai wszystko jednym ciągiem , jakby na jednym oddechu
, bez kropek, przecinków... itp....... nie intonuje również niczego.....
![]()

to nie twoj J, to moj P
a najsmieszniej to wyglada jak czyta Lokomotywe![]()

A muszę się pochwalić że samodzielne zasypianie udało się już piąta noc mija a druga noc z rzędu bez marudzenia grymasów mały do łóżeczka ja mówię dobranoc a on zasypia :-):-):-) aby tak dalej
Anetasa ja już tęsknię
:-)
teraz to już chyba z górki napewno będzie wszystko ok
moi panowi od remontu twierdzą że do czwartku powinno być już po wszystkim więc mam nadzieję że najdalej w czwartek się przywitam spowrotem
choć może się uda gdzieś u kogoś przy okazji do Was zajrzeć;-)

ja się żegnam i zbieram do domkumam nadzieję że remont pójdzie sprawnie i niebawem znów do Was zajrzę
proszę mi tutaj nie szaleć żebym mogła nadrobić;-)
![]()
A muszę się pochwalić że samodzielne zasypianie udało się już piąta noc mija a druga noc z rzędu bez marudzenia grymasów mały do łóżeczka ja mówię dobranoc a on zasypia :-):-):-) aby tak dalej

- hultaj pierwsza klasa
najnowszy wymysl Julitki: stojac rozkracza nogi, przykuca troszczeczke i steka:eee - to nic innego jak nasladowanie zalatwiajacej sie Psotki
wczoraj natomiast u tesciow na balkonie chciala, zebym ja wziela na rece. wzielam, a ona wychilila sie za barierke i zaczela pluc- hultaj pierwsza klasa
![]()

dobre. naprawdę wymyśliła. a już myślałam że tylko ten mój mały rozbójnik ma takie pomysły