Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dziś serwuje spagetti, zostało mi mielonego z wczoraj........... a co będę sie przemęczać.
Wkurzyłam się, bo kupiłam wczoraj posciel dla mojej królewny i do Robercika( bo go wylosowałam do prezentu..... ma 2,5 roczku) i facet odpisał, że te dwa wzory niestety sie juz skończyły i mam sobie wybrać inny............. a niech się wali, bo ja akurat chcę inne.......
Szukam też zlewu granitowego, naroznego tylko czemu one są aż takie drogie![]()
my jak szukaliśmy do kuchni pojechaliśmy do Wrocławia i w jeden dzień iobjechaliśmy chyba z 7 marketó spisywaliśmy ceny i tak udało się kupić zlew w leroy merlin w promocji, baterie w praktikerze a okap w castoramie
oczywiście po promocjach;-)
ja to zawsze taka dobra duszyczka jestem ale szkoda mi laski bo sie nazasówa a jest w ciąży;-) już się chyba naspała moja gwiazda bo właśnie mi się wpakowała na kolana
dobrze, że mamy jeszcze troche czasu i prawie wszystko kupujemy w promocjach.........Olej gościa i napisz że w takim razie rezygnujesz z zakupu;-) a zlewy są okrutnie drogiemy jak szukaliśmy do kuchni pojechaliśmy do Wrocławia i w jeden dzień iobjechaliśmy chyba z 7 marketó spisywaliśmy ceny i tak udało się kupić zlew w leroy merlin w promocji, baterie w praktikerze a okap w castoramie
oczywiście po promocjach;-)
Nie chce jej czegoś takiego uczyć bo jak raz czy dwa tak zrobiłam to potem wieczorem był cyrkA jakbys połozyła się z nia to bardziej prawdopodobne że by usnęła
mamusiu choć usiądź mamusiu choć spać z Tusią i tak w kółko
jak nie zaśnie to i tak mi to pikuś pójdzie spać wieczorem wcześniej;-)i własnie o to chodzi by sprzedać cokolwiek........................ a napisał, że własnie przed cwila się skoćććććńczyłyI bardzo dobrze powinien na bieżąco dodawać info na aukcji że brak wzoru tego czy tamtego a nie robi w ciula i liczy że ktoś potem będzie brał inny wzóra on zadowolony bo sprzedał
![]()

musze polatać po firmowych sklepach na pewno też są te poscile bo na allegro jest OGROM.............. i szwagierka tez ma popatrzeć, do świ,ąt niby nie daleko, ale jest jeszcze troche czasu, a jak kurier ma przywieźć to na pewno zdąży, bo na Pocztę Plsa to już nie ma co liczyć