Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Igorek przecież to taki grzeczny chłopczyk
może znów widział w jakiejś bajce że komputery latają tak jak kiedyś o tym dywanie co oglądał u babci
ale szkoda że Nuśka nie będzie mogła z nami popisac:-(NUŚKA SZYBCIUTKO NAPRAWIAJCIE LAPTOPA I WRACAJ DO NAS
![]()

i co.......... nic nie zrobisz wiadomo ze nie chciał, jak sie ma dzieci to trzeba miec oczy wszędzie .Fakt ze mi trochę szkoda bo kop miał dopiero rok Wpadłam poczytać :-) ale musze wracać do pracy bo papiery na mnie z ukosa patrząEDIT: NuŚka, widzę, że jesteś. Wracaj do nas szybko.
chyba będe musiała mu znowu zbadać poziom żelaza.
;-)poprostu skojarzyło mi sie jak kiedyś opowiadałaś o dywanie u babci co nie chciał latac bo jak Igoreg stwierdził że chyba ma rozładowane baterie i jakos skojarzyłam to ze sobą

a i przyszła do nas zima pięknie pada śnieg i robi się biało
Wazelina kosmetyczna, maść z witaminą A + E, 15 g - Apteka internetowa dbam o zdrowie Justyna taka zwykłą?MOnia ja smaruje albo Nivea na każdą pogode albo wazelina z wit.A (ze 3zł w aptece kosztuje)
zawsze. Nivea bądź nieśmiertelnym Bambinomiałam pytac już kilka dni temu ale zawsze zapominam czy jak wychodzicie na dwór to smarujecie dzieciom buzie jakimś kremem ochronnym? jeśli tak to jakim?
no to Gagulec zle robisz,bo to kremy nawilzajace sa,a powinny byc bardziej natluszczajacezawsze. Nivea bądź nieśmiertelnym Bambino
to ja jeszcze gorzej robiłam bo niczym nie smarowałamno to Gagulec zle robisz,bo to kremy nawilzajace sa,a powinny byc bardziej natluszczajace
Monia identyko mam Krem ochronny z witaminą A, (AF), 20 g - Apteka internetowa dbam o zdrowie
ale dziś kupie tą wazelinę i będę nią smarowac