• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wrześniówkowe mamy

no to Gagulec zle robisz,bo to kremy nawilzajace sa,a powinny byc bardziej natluszczajace
Monia identyko mam Krem ochronny z witaminą A, (AF), 20 g - Apteka internetowa dbam o zdrowie
Justa, Być może zalecane są kremy natłuszczające,( ale czy Bambino jest nawilżający- to do końca nie jestem pewna -przyjdędo domu to sprawdzę co jest napisane na opakowaniu, )ale skoro jest napisane , ze to krem ochronny,zalecany na zimowe spacery i sprawdzający się u nas w praktyce najlepiej (- uwierz mi w zeszłym roku dostawałam kota na punkcie kremów do twarzy dla małego , bo miał niesamowicie czerwona buźkę po 5 minutach od wyjścia z domu) to nie będę go zmieniać na inne i w mojej opinii Bambino wiedzie prym wśród kremów.
ponadto polecany jest przez zaufanego farmaceutę, który właśnie nie poleca kremów, maści z wit A do częstego stosowania u maluszków- tylko w celach leczniczych

Ostatnia edycja:
reklama
Nuśka ja wiem że Igorek to grzeczny chłopczyk chyba najgrzeczniejszy w tym towarzystwie i mam nadzieję że cię niczym nie uraziłam,:sorry:;-)poprostu skojarzyło mi sie jak kiedyś opowiadałaś o dywanie u babci co nie chciał latac bo jak Igoreg stwierdził że chyba ma rozładowane baterie i jakos skojarzyłam to ze sobą:rofl2:

?

Coś Ty , czy moja wypowiedź tak zabrzmiała:szok: ;-)jakbym go broniła a tak na marginesie on wcale nie jest taki grzeczny nie ,nie "rogi" tez ma a jakie fochy czasami to szok typowy dwulatek

Co do kremów to ja jeszcze niczym młodego nie smaruje a moze powinnam ? Mam w domu jakis krem na mrozy z nivea ale taki tłusty że go nie lubiłam ale to pewnie o to chodzi żeby był tłusty.

Dobra zmykam bo mnie w tej pracy dzisiaj pogonia:-p

Witam i ja:-)Dziś z Tuśką znów pospałyśmy do prawie 10:-) nocka jako taka młoda budziła się dwa razy więc do wytrzymania po przebudzeniu trochę pokaszlała ale już widzę że katar trochę lżejszy więc mam nadzieję że bedzie już tylko lepiej:tak: tylko szkoda że się kisimy w domu bo za oknem już ładnie biało i mała jest spragniona śniegu:sorry: ale jakoś wytrwamy jak do wekendu będzie ok a śnieg się utrzyma to sobie odbijemy:tak: co do kremu to ja polecam kupiony w aptece z FLOS LEKu Sopelek naprawde świetnie się sprawdza a w zeszłym roku w większe mrozy nawet dla siebie pożyczałam go od Tuśki;-) lecę zapodać leki mojemu małemu narkomanowi;-):-D no i czekam na tego gościa do automatu:cool:

Jestem i ja
Noc do bani prawie wcale nie spalam.Angelina wczoraj poszla spac o 18.30 i obudzila sie o 2 w nocy rzeska i wypoczeta:shocked2:Jak nigdy.Oczywiscie przyszla do nas i juz pospac nie dala.Okolo 5 zasnela i tak do tej pory a jest 10.20.
A mnie rozebralo juz na calego.Gardlo boli i oczy mnie pala.

Ide obudzic krolowa za duzo tego dobrego.

Witam i ja.
Kolejna noc do bani, Adaś usnął po 1 , ale budził sie co pół godziny , a to pic, a to przytulic, a to do tatusia, a to zmienić pieluchę, bo kurna nasikał :wściekła/y:( 4 razy zmieniałam:szok:). Oczywiście raczył zawołać, ale tak: mamuś juz nasikałem pieluche.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pospaliśmy dzis do 7:40 a teraz już drzemie.:tak:
Coś niewyraźny mi się znów wydaje:-(................ z nosa wodniste leci i przed sapaniem usłyszałam chrypkę:crazy::wściekła/y::wściekła/y::crazy::wściekła/y:.

U nas sniegu nie ma i jest brzydko:-(

Smaruje dzieciom buźkę tym kremem Clobaza........Clobaza - krem tłusty 40g - Apteka internetowa - leki produkty kosmetyki Vichy Roche-Posay Avene Ducray Klorane A Derma

W polsce smarowalam Fabiankowi buzie Nivea na kazda pogode.Tutaj nie smarujemy buziek:no:
Doti pamietam ze kiedys pytalas mnie o nazwisko i powiedzialam ze jest Portugalskie dlatego tak kojarzysz.

Ostatnia edycja:
reklama
Tuśka zasnęła jakieś 15minut temu i bardzo się cieszę bo wiadomo sen przy chorobie to najlepsze lekarstwo a dwa że byłą tak marudna że ledwo nerwy na wodzy trzymałam:zawstydzona/y: net tak mi muli że jedną stronę wczytuje 10minut nie wiem co może być przyczyną:eek: więc żeby sie nie denerwowować idę zrobić sobie kawkę i pazurki póki młoda śpi;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry