Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja nie mam dla rodziców i dla J, choć zawsze mówimy sobie, że nie będziemy robic dla siebie prezentów to on co roku cos dla mnie ma, a że tym razem nie miał mozliwości aby mi cos kupic to postanowiłam mu zrobić prezentMy tez ubralismy choinke i nadal brak prezentow dla tesciow, Mikolaja i szwagierki i jej mezulka![]()
Może zdążę

Ze ja 1? Nie czujecie jak pachnie kafka?

Ja zawsze sypana czarnuche, no chyba,ze mnie trzepnie to rozpuszczalna z 2 lyzeczek+luzeczka cukru+troszke mleka
jeszcze 2 m-ce temu tylko czarna a teraz nie mogę nawet na nią patrzeć......... teraz pijam rozpuszczalną z mlekiem i łyżeczka cukruJa tez tylko sypana.Rozpuszczalna wogole mi nie podchodzi.

mówią by dziecko własnie biegało, męczyło sie by te zaległości sie odrywałyTo ja dla odmiany witam się ale z rozpuszczalną z mlekiem i bez cukru:-) zaraz z młodą się ubieramy i idziemy do lekarza ja ze sobą bo wolę żeby mnie jednak przbadała niż żebym rozłożyła się na święta:-( i przy okazji chcę żeby młodą też osłuchała bo martwi mnie ten jej kaszel który nadal ją dopada jak tylko trochę pobiega:-( mam nadzieję że nic u niej tam nie siedzi![]()

Justyna z tego co słyszałam to te najbardziej czułe potrafią wykryć ciąże nawet po 7 dniach od zapłodnienia;-) ale najbardziej wiarygodnie jest tak jak pisze gabidis![]()
ja zrobiłam 14 dni od zapłodnienia i wyszedł Adaśko
a tak na marginesie to robilismy małego w Wigilię

:-):-):-)to i ja witam z kawką ale tylko rozpuszczalna i bez cukru i bez mleka;-)Ja tez tylko sypana.Rozpuszczalna wogole mi nie podchodzi.
coś czuje że te pierogi to chyba do wieczora będe robic
mało istotne ile , ważne że do Wigilijnej kolacji będąto i ja witam z kawką ale tylko rozpuszczalna i bez cukru i bez mleka;-)
spowiedź załatwiona ,wiązanka na jutro też zakupy częściowo zrobione i teraz gotuje kapustę na pierogicoś czuje że te pierogi to chyba do wieczora będe robic
Aneta i jak przebadane już co lekarz powiedział?
Justyna czyżby ????????

a jak nie da rady to do Biedronki zawsze mozna skoczyć
no mam nadzieje że wyjdą i nie będę musiała kupywac w biedronce choc przyznam się że robie je pierwszy razmało istotne ile , ważne że do Wigilijnej kolacji będąa jak nie da rady to do Biedronki zawsze mozna skoczyć
![]()

chyba w zeszla niedziele,czy poniedzialek @ sie skonczyla i wczoraj robilismy;-)Justyna czyżby ????????
mówią by dziecko własnie biegało, męczyło sie by te zaległości sie odrywały![]()
U nas -13stopni i lekko snieg pada
a u nas tylko -4 słonko świeci i przyjemnie ale śnieg topnieje w oczach
Przebadane przebadaneAneta i jak przebadane już co lekarz powiedział?
Tuśka zdrowa jak rybka a pani doktor powiedziała że ten kaszel będzie się utrzymywał dopóki nie przejdzie zupełnie katar
ale osłuchowo wszystko ok i gardło czyściutkie
co do mnie to zwykłe przeziębienie na szczęście:-) kazała mi brać rutinoscorbin, wit. C i kropić nos i powinno być wszystko ok

wstalysmy o 9.30 a ona mimo wszystko zechciala spac. oparzyla paluszek zelazkiem i chyba z tej rozpaczy;-)
Ze ja 1? Nie czujecie jak pachnie kafka?

Jaka pijesz?Ja sypana z mlekiem bez cukru:-)
Ja zawsze sypana czarnuche, no chyba,ze mnie trzepnie to rozpuszczalna z 2 lyzeczek+luzeczka cukru+troszke mleka

Po ilu dniach wychodzi test ciazowy?

Witam i ja z kawką. I ze smarkającym Maćkiem :-(. Wczoraj podczas zabawy na podłodze go chyba zawiało, bo miał gołe plecy i dziś pociągający jest. A najgorsze, że dziś opiekować się nim będzie moja siostra cioteczna w ciąży i aż mi głupio jest. Powiadomiłam ją, ale powiedziałam, że to na pewno nie wirus, więc nie powinna nic od niego złapać, nie?![]()
ja zrobiłam 14 dni od zapłodnienia i wyszedł Adaśko
a tak na marginesie to robilismy małego w Wigilię
:-):-):-)

właśnie dzwonił kurier że jedzie już do nas z materacem:-):-):-)

Bylismy na sankach. Mlody mina mial jakby za kare siedzial, dopiero jak powiedzialam,czy pobiegamy to rozkrecil sie. U nas jakos 5 na -
Przebadane przebadaneTuśka zdrowa jak rybka a pani doktor powiedziała że ten kaszel będzie się utrzymywał dopóki nie przejdzie zupełnie katar
ale osłuchowo wszystko ok i gardło czyściutkie
co do mnie to zwykłe przeziębienie na szczęście:-) kazała mi brać rutinoscorbin, wit. C i kropić nos i powinno być wszystko ok
![]()
czuje ja jeszcze teraz i dlatego sobie zrobilam...Anatola![]()
a czy Rutinoscorbin i wit.C to nie to samo?
ja jeszcze jak ja ale teściowa z tym swoim uszkodzonym nadgarstkiem by sie zajechała
a dwa że popołudniu idę jeszcze na zakupy a tam ogromniasty kosz pod wózkiem więc się przyda;-) a coneco złożyłam i wyniosłam do piwnicy. Tuśka była w szoku jak zobaczyła stary wózek
bo była pewna że już dawno go nie mamy