gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Ona ma to Lactulose od maja juz,teraz jedziemy na 3 butelce i jak tylko 2 dni przestane dawac to sie zaczyna.A na pomarancze,mandarynki juz nie moze patrzyc.Wczoraj zmiksowalam jej suszone sliwki i rozcienczylam z woda do popijania.Narazie jeszcze kupy nie zrobila.szkoda jej, bo u nas tez sa takie chwile.:-(
nie pomaga jedzenie manadarynek, jablek? dawalas Lactulosum?

więc dopiero teraz jestem z życzeniami:-)
Garaz, zestaw budowlany (koparki, dzwig, betoniarki, znaki i inne maszyny), bluza (jak ja zobaczyl,a to byl 1prezent jaki otworzyl to powiedzial "nie to"), duze wiaderko klockow drewnianych, sanki, ciuchcia z Lego Duplo. Teraz uklada sie do spania z autkami z Hot Weels. Rano bedzie czekala na niego kolejka drewniana i stempelki pod choinka,bo inaczej nie zasnalby z wrazenia, atak rano bedzie kolejna niespodzianka. Jutro dostanie pewnie jeszcze 1 upominek od starszej kuzyneczki. Ale dzieci maja fajnie...
na szczęście szef okazał ludzką twarz;-) i dziś pracuję od 10 do 18 także jakoś zleci
i skoro Justyna zaczęła to ja też sie pochwalę bo jestem bardzo zadowolona M zrobił mi super niespodziankę
:-) także ogólnie wszyscy zadowoleni
-tez tatus jej wygadal