30Agulka
Wrześniowe mamy'07
dzieci od godziny szaleją... teraz . Czarne oczy:-):-):-):-)Agulka to juz zaczeliscie impreze sylwestrowa![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzieci od godziny szaleją... teraz . Czarne oczy:-):-):-):-)Agulka to juz zaczeliscie impreze sylwestrowa![]()
W tym roku ta wątpilwa przymność przypadła samej kierowniczce;-)A kto w nocy bedzie pilnowal hotelu?
oj super aż wam zazdroszczęTo chyba żadna tajemnica i mam nadzieję że Nuśka nie będzie miała mi za złe ;-) poprostu w maju Nuśka ma rodzinną impreze w pobliżu mnie więc już na wakacjach umówiłyśmy sie że się w tym czasie spotkamyskoro będą już tak blisko nas:-)
dzieci w dzień pospały 2 godzinki ale i tak nie mam 100%pewności że wytrzymają do północy
super my w tym roku nie możemy bo babcia......:-
;-)oj nie wiem nie wiemO witaj Monia:-) i tym nam nie zazdrość tylko się przyłąncz do spotkanka majowego;-) chyba zaproszenia na piśmie nie potrzebujesz;-)
![]()

No wiesz jeśli koniecznie potrzebujesz to mogę takie specjalne dla Ciebie wystosowaćoj nie wiem nie wiem![]()
;-)
:-)No wiesz jeśli koniecznie potrzebujesz to mogę takie specjalne dla Ciebie wystosować;-)
:-)

nie chcę się poprostu wpraszac