• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
To chyba żadna tajemnica i mam nadzieję że Nuśka nie będzie miała mi za złe ;-) poprostu w maju Nuśka ma rodzinną impreze w pobliżu mnie więc już na wakacjach umówiłyśmy sie że się w tym czasie spotkamy:tak: skoro będą już tak blisko nas:-)
oj super aż wam zazdroszczę:tak:
no to i ja witam w ten sylwestrowy wieczór;-)2 sałatki zrobione frytki w zamrażalniku czekają na a teraz końcczę jeszcze ciasto. Miałam nie robic ciacha ale D się uparł żebym zrobiła te z mleczkiem tofi więc zrobię:tak:dzieci w dzień pospały 2 godzinki ale i tak nie mam 100%pewności że wytrzymają do północy
Agulka widac że wy iprezujecie na całego:-Dsuper my w tym roku nie możemy bo babcia......:-(:-(
wszystkim tym którzy idą na imprezę życzę udanej zabawy a tym którzy siedzą w domku to jeszcze bardziej udanej zabawy:tak:;-)

reklama
Monia Ty sobie przestań żartować:sorry2: bo przecież wiesz że zawsze jesteś mile widziana zresztą każda z dziewczyn jeśli ma ochotę się przyłączyć do spotkania to oczywiście też:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry