• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Racja do maja jeszcze daleko może jednak uda sie w szerszym gronie byłoby super:tak: a ja siedzę i czuje się jakbym miała kaca:nerd: tak chce mi sie pić ale to chyba po żarciu które sobie dziś zamówiłam:sorry2: już drugą butle wody kończę:szok:

Właśnie nie było ostre:no: tylko bardziej słone:sorry2: a żarłam grilowaną pierś z kurczaka z sosem podgrzybkowym, pieczonymi ziemniaczkami i sałatką mniam mniam:-) ale obżarłam sie że aż mi wstyd:zawstydzona/y:

Właśnie nie było ostre:no: tylko bardziej słone:sorry2: a żarłam grilowaną pierś z kurczaka z sosem podgrzybkowym, pieczonymi ziemniaczkami i sałatką mniam mniam:-) ale obżarłam sie że aż mi wstyd:zawstydzona/y:
mniam, mniam............... ja własnie kończę mielone kotleciki mini mini:sorry2: i pieczone ziemniaczki w tłuszczu z kotletów........:tak:................ wyciągnę ogórasy konserwowe i paprykę i tez będziemy żreć:-D:-D:-D:-D

reklama
No i co ja sobie poszłam i już koniec imprezki:-p więc otwieram ponownie ale już z domu z browarkiem w ręce:-) Tuśka zadowolona biega i pierwsze co mi pokazała to paznokcie bo jej babcia pomalowała:szok: na pytanie czy czasem nie jest za mała na takie rzeczy usłyszałam że nie bo Tusia duża dziewcinka jest:-D ojciec jednak doprowadził się jakoś do porządku i rodzice poszli na imprezkę:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry