• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

ja co chwilkę zaglądam:tak:o właśnie przypomniałas mi zrobie Oli niespodzianke i też pomaluje jej pazurki bo mam swój zestaw do upiekszania ale ja jakos niechętnie jej pozwalam go używac:sorry2:ale dziś wkońcu specjalna okazja:-):tak:

reklama
Ja też regularnie postaram się zaglądać:-) w pokoju zaczynają się tańce;-) a Tuśka dziś chyba doczeka z nami 24 przez tą długą drzemkę:baffled: a ja się opycham pasztecikami bo M przyniósł od mojej mamy:tak:

ja też witam ponownie, własnie maluchy usnęły...............a ja z J popijam żubrówkę żurawionową. Nawet dobra można bez zapitki, zagryzam chipsami i chlebkiem ze smalcem i ogórkiem kiszonym

A ja poprawiłam paszteciki sałatką jarzynową i ledwo się ruszam:zawstydzona/y: M coś odbiło i postanowił robić nowy wystrój w akwarium:szok: a i jak przyjechałam z pracy odrazu pochwalił mi się bluzą od mamusi na urodziny chyba myślał że zapomniałm:-D bo nic o nich nie wspominałam :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry