reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam w tym szczególnym dniu:-)

Maja wypadała dbd, oczywiście ręce mi się trzęsły jak ją kamerowałam, :baffled: nawet J załapał się na przedstawienie a potem szybko jechalismy na autobus.
Dziecko szczęśliwe, bo jako jedyne miało oboje rodziców na widowni:rofl2: Za bardzo nie można było wchodzic, bo dzieci było bardzo duzo, no ale my dalismy radę wtopic się w tłum.

Nie chce mi się nic, sorki że nikomu nie odpisuję, ale ostatnio mam doła i lenia.

Buziole dla wszystkich.

reklama
Moniu dzięki za troskę jak na razie ok ale cichosza żeby nie zapeszyć

Justyna
wypad widzę że super widzę bo ogladałam fotki na NK a żebyś wiedział jaki mój Igor był zdziwiony jak zobaczył że wy w śniegu stoicie :))) szkoda tylko że z Anetą nie udało wam się spotkać a jest czego żałować bo Aneta w realu jest równie fajna jak na necie nie no może nawet bardziej hihihi
Aneta ale Was zasypało tyle śniegu u nas na razie czarno ale deszczowo brrrr
Donkat ja czekam na fotki po tym wielkim odświeżaniu bo coś mi świta że mieliście malowanie
Gagulec hop hop jak tam sobie radzisz sama na polu bitwy co z młodym badania porobione?
Iza Doti ,Gabids,Luandzia,Carioca, Asia KC,Asia powielam pytanie Moni : gdzie wy się podziewacie?
Harsh jak Olafek
Agulka nie łam się brakiem pracy teraz jest taki ciężki okres ale na wiosnę będzie lepiej ciesz się że dzieciaczki wreszcie zdrowe no i że masz taki piękny domek

witam wieczorowo

dziewczyny, co to paznokcie?:zawstydzona/y::rofl2:po tym 2tygodniowym szorowaniu z farb, moje zniknely:-(:-(:-(

niunka jeszcze nie moze zasnac. kreci sie i kreci, a potem rano ziewa i wstac nie chce:dry:

Donkat jaką lodówkę kupiliście?

taka Lodówka - GORENJE RK 45298 E - Lodówki z zamrażalnikiem u dołu - Lodówki - AGD - TORRES.PL. ja musze miec waska, bo tylko tyle miejsca jest, wiec wyboru nie bylo wielkiego. jak an arzie jest fajna. w opiniach ludzie narzekali, ze jest glosna-nic podobnego. nawet raz myslalam, ze pradu nie am, bo jej w ogole nie bylo slychac:szok::-D

Agulka fajniutką rolę ma dziś Maja najważniejszą w dniu dzisiejszym pewnie jest dumna i zadowolona a mama pewnie jeszcze bardziej:tak:u nas do przedszkola dzieci dziś miały przynieśc misie;-)

a u nas jak zwykle nic. czasami mam wrazenie, ze tam wszyscy prowadzacy sa za kare

Gagulec co tam u was jak dzieciaczki zdrowe wkońcu???

no wlasnie Gagulec, co u Was?

Monia, a Mateuszek juz zdrowy?

Donkat lodówka już na miejscu?

wstydze sie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:mialam czekac z ustawieniem na tescia, ale ...do 18 bym chyba jajo zniosla, wiec sprobowalam sama i nawet sama wlaczylam;-)

Maja wypadała dbd, oczywiście ręce mi się trzęsły jak ją kamerowałam, :baffled: nawet J załapał się na przedstawienie a potem szybko jechalismy na autobus.
Dziecko szczęśliwe, bo jako jedyne miało oboje rodziców na widowni:rofl2: Za bardzo nie można było wchodzic, bo dzieci było bardzo duzo, no ale my dalismy radę wtopic się w tłum.

suuuper!:tak::tak:

Nuśka dziękuje za autoreklame:-) a u nas nie ma jeszcze takiego śniegu:no: aż dziw mnie bierze, ze 40km od nas taka zima:szok:
Donkat fajniutka lodóweczka:tak: a co do ustawienia jej przez Ciebie samą to się nie dziwię;-) ze mnie też taki sam wariat:-D:rofl2:

no to mnie pocieszylas...

tesciu to juz nie moze, bo ciagle teraz pytal, czy mi pomoc, to mowilam, ze jak bedzie treba, to poprosze. no i co przyjechal, to ja cos "meskiego" juz zrobilam, a on zdziwiony, ze nie czekalam, tylko sama! dzis z ta lodowka tez:rano, jak odjezdzal, to akurat przywiezli. pytal sie chyba ze 3 razy, czy bede teraz ustawiac, czy pozniej. mowialm wiec, ze teraz nie, bo jest zimna itp itd. mialam czekac, ale...
oj, bo ja taka samosia ejstem...co innego, jak jest P, wole z nim wspolpracowac, niz z tesciem

Agulka lenia to jeszcze kumam;-) o tej porze roku i w taką pogode to każdy ma lenia;-) ale doła co się dzieje kochana?:baffled:
:-(:-(:-(
Moniu dzięki za troskę jak na razie ok ale cichosza żeby nie zapeszyć

Justyna
wypad widzę że super widzę bo ogladałam fotki na NK a żebyś wiedział jaki mój Igor był zdziwiony jak zobaczył że wy w śniegu stoicie :))) szkoda tylko że z Anetą nie udało wam się spotkać a jest czego żałować bo Aneta w realu jest równie fajna jak na necie nie no może nawet bardziej hihihi
Aneta ale Was zasypało tyle śniegu u nas na razie czarno ale deszczowo brrrr
Donkat ja czekam na fotki po tym wielkim odświeżaniu bo coś mi świta że mieliście malowanie
Gagulec hop hop jak tam sobie radzisz sama na polu bitwy co z młodym badania porobione?
Iza Doti ,Gabids,Luandzia,Carioca, Asia KC,Asia powielam pytanie Moni : gdzie wy się podziewacie?
Harsh jak Olafek
Agulka nie łam się brakiem pracy teraz jest taki ciężki okres ale na wiosnę będzie lepiej ciesz się że dzieciaczki wreszcie zdrowe no i że masz taki piękny domek

wyczułaś:baffled: dobija mnie to że codziennie uczę sie, czytam , przyswajam i NIC nie umiem:wściekła/y:
no to mnie pocieszylas...

tesciu to juz nie moze, bo ciagle teraz pytal, czy mi pomoc, to mowilam, ze jak bedzie treba, to poprosze. no i co przyjechal, to ja cos "meskiego" juz zrobilam, a on zdziwiony, ze nie czekalam, tylko sama! dzis z ta lodowka tez:rano, jak odjezdzal, to akurat przywiezli. pytal sie chyba ze 3 razy, czy bede teraz ustawiac, czy pozniej. mowialm wiec, ze teraz nie, bo jest zimna itp itd. mialam czekac, ale...
oj, bo ja taka samosia ejstem...co innego, jak jest P, wole z nim wspolpracowac, niz z tesciem

moja dziewczynka

reklama
Agulka dasz rade:tak: kochana kto ma dać jak nie Ty;-) nie łam się kochana takie ustawy to zawsz problem bo to prawnicze bla bla bla ale z czasem wchodzi do głowy;-)

Donkat ja to z kolei taki typ, że wogóle nie lubię prosić o pomoc:zawstydzona/y: i choćby miało mnie potem tydzień łupać w kręgosłupie to walcze sama jak nie ma M:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry