reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ja mam grochowke i bigos w lodowce. mialam zjesc dizsiaj, ale dopeiro jadac z przedszkola i widzac duzo samochodod pod kosciolem zorientowalam sie, ze dzis sroda popielcowa. zrobie wiec sobie kilka nalesnikow

Majandra dla rodziny losos,ziemniaki i fasolka a dla mnie to ta zupina co juz pisalam.Ale to obiad na kolacje bo dopiero jest mozliwosc zeby wszyscy zjedli razem.A na lunch mialysmy z Angelka wrapa(plaski placek) zawijany z tuna i warzywkami.

Przespalam sie godzinke bo jakies dreszcze mnie zlapaly ale nic to mnie nie podkurowalo bo musialam po Fabiana do szkoly a taaak wieeeeeje i pada.

Majandra - ja się piszę na leniwe! Uwielbiam a samej nie chce mi się robić ;-)

Paweł mi sie rozłożył żołądkowo od wczoraj. Gorączkuje też do tego :-( Dziś musiałąm na budowę więc Łukal do przedszkola a on pojechał ze mną biedulek, ale od jutra siedzimy w komplecie w domu.

Padam na twarz...

Plan na dzisiaj wykonany:tak: posprzątane, poprane, poprasowane i chyba jeszcze zaraz machnę okno w kuchni;-) i łazienka jeszcze się prosi ale chyba do wieczora nie dam rady:dry: M zaraz jedzie po rybki do Nowej Rudy bo narazie mamy akwarium pełne kamuni:-D
Gabids to mi wygląda jednak na jakąś poważniejszą infekcje:baffled: może lepiej kulnij się do lekarza:sorry2:
Majandra ja dziś zupełnie przez przypadek zrobiłam pomidorówkę i naleśniory z pieczarkami i serem;-)

Asia nie ma sprawy:-) opatentowałam wreszcie posługiwanie się ścierą z mikrofibry z tuuperware i teraz pach pach i lecę okno po oknie;-) i wreszcie nie denerwuje się, ze są smugi:tak: w kuchni już machnęłam też:tak: i łazienkę jednak robię;-)
Gabidis ja już nie mogę się doczekać rybek w akwarium bo jakoś mi głupio bez nich:baffled: a muszę przyznać, ze zmiana na plus M wyszła dużo bardziej mi się podoba teraz niż było przedtem:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry