reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Majandra mniam mniam podrzuc trochę pierogów:tak:z czym robiłas?
Donuś gdzie się podziewasz?
Nuśka hop hop odezwij się;-)
Agulka ,Gabids jak zdrówko?
Luandzia,Gagulec co u was?dzieci zdrowe?
Asia napisz co u Was ostatnio mało cie na głównym....
Asia KC jak Pawełek znosi tą szkarlatyne?

u naas piękne słoneczko za oknem i +6st:-):-):-)szkoda tylko ze wiaterek wieje ale i tak jest dużo lepiej niż wczoraj
ktos ma ochotę na kawkę?bo idę wodę stawiac;-)

reklama
Witam i ja:-) oczywiście z kawką:tak: u nas szaro buro ale +7 więc zaszalałam i młodą puściłam już w rajtuzach i spódniczce do przedszkola:blink: stwierdziłam, ze skoro i tak ją wozimy to chyba nic jej nie będzie a o ile szybciej w szatni poszło;-) zaraz spadam z M do piwnicy wreszcie tam porzadek zrobić bo nie ma jak się ruszyć:crazy:

Aneta ja juz Olę puszczałam w rajstopach i spódnicy i nic jej nie było a temp były niższe więc luzik nic Natalce nie będzie

Ja proszę herbatę.
Paweł w miarę ok. Gorączki rano nie miał, anty wziął łądnie, spał długo (tylko w nocy jakieś koszmary go męczyły bo obudził się z płączem i coś mi tłumaczył dziwnego, a potem przyszedł spać do mnie).
Dziś odbieram nasze autko z serwisu! :-D WRESZCIE!!! :D miło bedzie pojeździć swoim po ponad miesiącu wożenia sie cudzymi...

Witam,
Dopijam kawke,niunka mleko i lecimy do przedszkola.
Pogoda piekna,sloneczna i w koncu nie wieje wiec czas wyruszyc w miasto.Chcialam kupic dzieciaczkom troche ksiazek bo dostalismy ze szkoly kupony rabatowe do ksiegarni.
Milego dnia bebonki.ja bede dopiero wieczorkiem.

a ja poszłam do łązienki, popatrzyłam na pranie... i wysuszyłam włosy :-D

dzięki za herbatkę, zaraz wypiję, niech przestygnie troszkę ;-)

reklama
Do góry