30Agulka
Wrześniowe mamy'07
Justa nie dziwię Ci się że się boisz, zycze by sie wchłonęło i pracy tez życzę by sie udało.
Donus przylazłam tylko po to by sprawdzic jak u Ciebie pierwszy dzień w pracy. A Ty nie meldujesz:-(
Aneta jestem, jestem, ale jakoś tak weny brak................. Adas jeszcze dzis w domu , ale jutro do przedszkola smiga. Przez weekend byłam chora tzn katar i gardło, wczoraj prawie nic nie mogłam mówic, ale poszlismy wieczorkiem do sąsiadów i naleweczka pomogła;-)
monia zazdroszczę rolek.............. a co do frontów to super, że kuchnie będziesz miała w końcu taka jak chcesz
Donus przylazłam tylko po to by sprawdzic jak u Ciebie pierwszy dzień w pracy. A Ty nie meldujesz:-(
Aneta jestem, jestem, ale jakoś tak weny brak................. Adas jeszcze dzis w domu , ale jutro do przedszkola smiga. Przez weekend byłam chora tzn katar i gardło, wczoraj prawie nic nie mogłam mówic, ale poszlismy wieczorkiem do sąsiadów i naleweczka pomogła;-)
monia zazdroszczę rolek.............. a co do frontów to super, że kuchnie będziesz miała w końcu taka jak chcesz

ok9-10 wybieram się z Mateuszem na dwór on na rowerek a ja na rolki
po południu jedę do mamy bo o 16 idę na spotkanie z koleżankami z dzieciństwa takimi co zawsze razem kumplowałyśmy sie na podwórku ale drogi się rozeszły i mimo ze nie mieszkamy w sumie daleko od siebie to jakoś drogi się rozeszły tylko z 1 z nich utrzymuję kontakt nazdal........w sumie nas będzie 4:-)
Po okresie (a chyba do konca tygodnie powinnam dostac) mam przyjsc na kontrole,bo mam 8cmx5cm torbiel dwukomorowa. I moze byc tak,ze po okresie sie wchlonie, jak powiklanie po poronieniu. Do tego dostalam skierowanie na marker nowotworowy jakis CA 125. W piatek pojade,bo akurat mam reczniki od haftowania do odebrania. Jak mi powiedzila,o tych markerech to lezki mi polecialy i ona,ze mam sie nie przejmowac na zapas,bo to nic nie znaczy, lepiej tak dla bezpieczenstwa,a ja powiedzialam,ze moja ciocia i mama maja raka piersi i boje sie samego slowa. Na nastepnej wizycie da mi skierowanie do Poznania na badania genetyczne,bo jestem w grupie ryzyka i jak najbardziej przysluguja mi na NFZ