reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Cześć mam doła po wizycie w UP
poszłam, bo wyczytałam że na staz potrzebują 3 osoby, oczywiscie okazało się że do 25 roku życia. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a potem mi dodoała, bym do nich nie chodziła bo oni i tak dla mnie pracy nie będą mieli, oni raczej maja dla tych po zawodówkach

Zycze dla wszystkich zdrókwa, by choroby się nie zaczynały a u tych co są by się szybko skończyły i nie wracały.
Ot tak dyplomatycznie odpowiedziałam wszystkim w jednym zdaniu:sorry2:

U nas słonecznie, ale zimno.

Aga u nas tez jest wiekszosc ofert dla ludzi po zawodowkach, gl. dla panow, jesli jest cos ciekawego to "ze wskazaniem". A na stronie PUP Mogilno jest info, ze w roku 2011 nie przewiduje sie szkolen/doskonalenia zawodowego dla osob doroslych. Nie wiem po co PUP jest skoro nie daje nic bezrobotnemu. Ze stazami tez jest kiepsko,bo kasy nie ma. Ogolnie obcieto im 75% kasy, wiec nie ma na nic. Tragedia

CZeść! Ale zimno i wieeeeje - brrrrrrrrrrrrrr

Agulka - niefajnie mocno :-( Tak to jest - wspierają młodych, a wystarczy te parę lat wiecej i d..a :dry:
Ja mam prośbę - pokaż kuchnię swoją? Bo poszukuję pomysłów i nie mam koncepcji zupełnie...

Carioca - wspóczuję chorób - to jest straszna sprawa - a przy dwójce stałe sprzedawanie sobie chorób to już masakra!

Uśmiałam się z Waszych kupowych przygód :-D

witam!!!

dzis znow niemalze sama na placu boju!

zbieram sie, zeby podzwonic o kwatery nad morzem i sie zebrac nie moge...

zimno dzis i juz wiosny nie czuc. ale za to wyszly nam z ziemi juz krokusy a jeden nawet zaczal kwaitnac

Carioca, ja slyszalam, ze gdy dziecko ma gliste, to bardzo meczy kaszel

u nas powolutku , za miesiąc wracam do pracy :(((((((((((((
)

łooo, ciezko bedzie wracac. czy juz chcesz oderwac sie od domu?

Witam.

Donkat, strasznie szybko te 2 miesiące minęły. :-( Julitka pyta czasem o babcię?

A my dziś do lekarza na 13:10, bo Maciuś w nocy płakał, że go ucho boli. Po Ibumie zasnął z ledwością i dziś znów ból. I tak się zastanawiam, czy to od tego kataru, który ma już ze 2 miesiące czy od zmiany czapki na cieńszą.

tak, rozmawiamy o babci. najbardziej niuni smutno, ze nie pojdziemy juz z babcia na lody...

ucho. nieciekawie. napisz co u lekarza

Jak mnie cycki bola i chyab coraz wieksze sie robia:szok:
:

w koncu, nie?

Cześć mam doła po wizycie w UP
.

oj, bidulka...

A na stronie PUP Mogilno jest info, ze w roku 2011 nie przewiduje sie szkolen/doskonalenia zawodowego dla osob doroslych. Nie wiem po co PUP jest skoro nie daje nic bezrobotnemu. Ze stazami tez jest kiepsko,bo kasy nie ma. Ogolnie obcieto im 75% kasy, wiec nie ma na nic. Tragedia

ale szklenia organizuje mnostwo innych jendostek. niekoniecznie PUP. szukajcie plakatow w PUP, w UG i na slupach ogloszeniowych

a czemu Ci obcieto 75%kasy?

Asia a w jakim stylu chcesz kuchnię? jakie kolory? my własnie jesteśmy na etapie wybierania kuchni ........

reklama
Do góry