reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Aneczka ja tak nie potrafie:no:na sama mysl ze mialabym przelknac alkohol mnie bierze na mdlosci.
Popijam alcazelcer i czuje sie znacznie lepiej.

reklama
Ja mam to samo, gdyby moj zoladek reagowal tak twardo jak moja glowa byloby po problemie. Cisza na morzu w pracy...az sie nie chce tu siedziec w niedziele :( Przegladam sobie oferty na wakacje, super znizki do Tunezji, sama bym sie skusila majac urlop w okolicach kwietnia. all inclusive 4 gwiazdki juz za niecaly 1000 :szok:

witam!!!

caly dzien przy garach-ehh!

ale po obiedzie wybioeramy sie na spacerek :)

podejrzewam, skad sie bierze super cena wakacji w karajch arabskich, ja bym teraz nie chciala tam jechac, nawet za taka cene

Milego dnia!

No to fakt, że teraz bałabym się tam jechać:baffled: wogóle to z trwogą patrzę na to co się dzieje w Libii:szok: i obawiam się, ze bez interwencji sił lądowych nie obalą tego Kadafiego:confused:
Donuś ja dziś mam spokój z gotowanie M ma dyżur przy garach;-):-D będziesz wieczorem?Bo podałabym ci co i jak;-)

Powiem tak, bo nawet ostatnio pisalam artykul na ten temat, osrodki wypoczynkowe sa zlokalizowane daleko od ognisk zamieszek, poza tym sytuacja w Egipcie juz sie uspokoila a ceny generalnie obnizaja bo chca odbudowac gospodarke ktorej to przeciez glownym dochodem jest wlasnie turystyka. Wiadomo w czasie najwiekszych zamieszek nie wyslalabym klientow chociaz de facto byly biura ktore to nie zawiesily polaczen..jak dal mnie to glupota. Teraz wszystko wraca do normy i mozna zalapac sie na na prawde super promocje. Oczywiscie w czasie najbardziej napietej sytuacji znalazllo sie pare substytutow typu Maroko i dobrze na tym wyszlo bo zainteresowanie bylo spore.

Anetka, wczoraj sie natchnelam i porobilam jeszcze nowe, wiec moze zaczekaj chwilke, ja przy njablizeszej okazji je wkleje

reklama
juz chcialam wkleic, ale sie okazalo, ze jakies kijowe zdjeica mi wyszly. tamte Ci odlozylam, w razie czego ;)

w szoku jetsem: niunia zasnela! juz taka amruda byla, ze szok. polozyla sie i od razu odleciala.
juz sobie wyobrazam, jak jutro chetnie wstanie rano ....

Aneczka, a Nel chodzi do przedszkola?

Do góry