Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
takMonia, potluczone mieso kupujesz?????????? t zn rozbite tluczkiem?
w jednej masarni u nas są takie gotowe płaty na rolady własnie
są też gotowe rolady ale ich nie kupuję bo nie wiem co oni tam do środka naciśli a jak zrobię sama to przynajmniej mam pewnośc co i jaktakw jednej masarni u nas są takie gotowe płaty na rolady własnie
są też gotowe rolady ale ich nie kupuję bo nie wiem co oni tam do środka naciśli a jak zrobię sama to przynajmniej mam pewnośc co i jak
u nas tylko na roladki własnie tam idzie kupic takie i to nie codziennie tylko raz na jakis czas jest więc jak trafie akurat to biorę,bo jak kiedyś kupiłam w całości mięsko to musiałam zrobic gulasz a nie roladyzgadza sie.
a u nas takich wygod nie ma, zeby az tak gotowe mieso kupic;-) jest ewentualnie pokrojone tylko.
ja w niiedziele zrobilam kluski na parze(parowańce/pańpuchy), jadlyscie?
kupowałam dzis tez tam kawałek schabu i mówię do babki taki kawałek żeby 4 kotlety wyszły a ona do mnie a może od razu pokroję pani

Ale mi slinka poleciala:-)
Przewaznie wczesniaki umieszcza sie w inkubatorkach.A mama tez tryskajaca zdrowiem i humorem

jadłam kluski na parze ale takie gotowe ze sklepu sama jeszcze nie robiłam![]()
Uchh sprzedalam wozek po malej.Bedzie chociaz na jeden rachunek.
Donkat i jak uprzejma kolezanka z pracy?

dzień zabiegany, zawiśc dzieci, potem do przychodni, potem do Starostwa, potem znów do przxychodni , potem do Pani doktor ------- ale mam zaświadczenie;-)------------ potem na wystepy Mai ( z okazji nadejścia wiosny) , potem do domku na kawke, potem po dzieci no i teraz siedzę tu.