reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam w koncu i ja!

dzis mnie bolala glowa, a przeciez ladna pogoda byla.

przyszly butki Julitki, tylko w jendej parze z rozmairem chyba przegielam...

P ma nowy telefon i cos mu sie chrzani

moje dziecko mi zafundowalo dzis juz 2 awantury. coraz lepiej nam idzie-wwwrrr!

Od jutra mam w planach porzadki na ogrodzie i jakos go zagospodarowac a od poniedzialku zaczynam prace wiec pewnie na forum znowu czasu nie bedzie.

szkoda, ze czasu mniej dla nas, ale , biorac pod uwage Wasza sytuacje, to fajowo, ze idziesz do rpacy

No normalnie wszystkie siedzą i nic tylko klepią na bb ;-)

:-D:-D

Asia, jak sie czujesz?

Monia, co z Ola? cos dlugo ma te goraczke

Ostatnia edycja:
Melduje się wieczorowo;-) byłam dzisiaj na zlocie czarownic;-):-D i normalnie przesadzili z promocjami:wściekła/y: że też na raz musza dać tyle fajnych rzeczy:wściekła/y: a ostatnio była totalna porażka, a teraz powinnam trzymać sie za kieszeń bo już wiem że ponad 200zł nie moje, obym tylko nazbierała trochę zamówień to może się uda kupić wszystko nic nie płacąc:dry: jeszcze wieczorkiem dziadzio do nas zawitał:-)
Monia jak Olusia? Ta gorączka ją trzyma tak jak ostatnio moję Tuśkę, ze już na głowę normalnie dostawałam:wściekła/y: ale na 6 dzień odpuściło:tak:
Donuś dzisiaj po zlocie czarownic prawie się popłakałam, bo nawet nie wiem kiedy a jak wróciłam się okazało, że mam rozwalone jedno czarne kółko z masy perłowej w kolczykach:-( a tak mi się podobały:-( pierwszy raz je dzisiaj założyłam:-(

Ostatnia edycja:
Witam w kolejny piękny, wioseny poranek:-)

Witam Anetko

U nas tez pieknie, choć z rańca brrrrrrrrrrrr zimnica

Moje dzieci dzis poszły do przedszkola, po wczorajszej kontorli u Mai stwierdzono przeziebienie, osłuchowo dobrze, u Adasia mamy sjkierownie na badanie krwi i miejmy nadziję, że nie ma znów anemii, równiez mamy skierowniae do laryngologa, poniewaz po wywiadzie, przeanalizowaniu objawów i ciagłego kataru i innych czynników lekarz doszedł do wniosku że problem tkwi w prawopodobnie w 3 migdałku, albo czyms w tym miejscu, musimy to sprawdzić

Wczoraj z sasiadka byłysmy równiez po 20 na zajęciah latino i spodobało nam sie, mamy zamiar kręcic tyłkiem raz w tygodniu

U nas tez slicznie, pranie sie kreci, zaraz pojdzie na dwor,ach jak bedzie pachnialo:-D
Monia jak Ola?

Aga Ty tu czarujesz latino, wczoraj kuzynka pisala,ze na salse chodzi,a mi wszyscy mowia,ze ladnie wygladam. Czy to znaczy,ze mocno przytylam i jestem gruba?:oo:

hej!

mam przymusowa przerwe, bo drukarka odmawia posluszenstwa, a na informatyka musze czekac

Anetka, te kolczyki na lancuszku? kurde, czyzbys o cos stuknela?

Aga, super!

Justka, ja "uwielbiam" to :ladnie wygladzasz, bo od razu wiem, ze ma to zwizek z kg!!!!! ale u Ciebie, to dobrZe

U nas tez slicznie, pranie sie kreci, zaraz pojdzie na dwor,ach jak bedzie pachnialo:-D
Monia jak Ola?

Aga Ty tu czarujesz latino, wczoraj kuzynka pisala,ze na salse chodzi,a mi wszyscy mowia,ze ladnie wygladam. Czy to znaczy,ze mocno przytylam i jestem gruba?:oo:

tak przewaznie się mówi:-p , ale pewnie lepiej wygladasz bo kości nie widać;-)

Donus widze że się swiecisz podaj kwote i numerek:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry