reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

tak Iza, klocki. Jak pisałaś o Omara problemie z "k" to właśnie zauważyłam podobieństwo z W. U niego dochodzi "sz", "cz", "rz", "r" i juz nie kojarzę, czy nadal zamienia "g" z "d" bo tak było. Ale wg wspaniałych rodziców nie ma problemu:wściekła/y::wściekła/y:

Iza, wspominałaś, że nie możesz jechac po towar do Turcji. Nie jest ekonomiczniej, żeby siostra Ci wysłała?

natchnęło mnie na pizzę. Zorganizowałam sobie pieczarki i cebule i wieczorem zabiore sie za farsz. Co prawda nie mam chyba za dużo czasu w ten weekend, ale cóż, nawet sie długo nie zastanawiałm, więc stało sie....

Anetka, jutro macie imprezkę?
Aguś, Wy też?

patrzcie, jakie fajowe Modne Torby Filcowe z Nadrukiem

Ostatnia edycja:
reklama
Długo nie musiałam czekać. Dzis Omar dostał butem w oko od Filipa. Na szczęście nic wielkiego sie nie stało oprócz płaczu. Jestem na poniedziałek umówiona z panią na rozmowe na ten temat. Sama nie wiem jak mam temat podejść. Bo z jednej strony moja gadanina nic nie da zwłaszcza że to będzie gadanina z panią. Pani zna problem i widac że reaguje. Ale z drugiej strony nie pozwolę żeby moje dziecko obrywało.

Donuś co ci powiedzieć. Sama wiesz że już samo nie przejdzie. teraz potrzebny jest DOBRY logopeda a nie zwykły logopeda. Trzeba znaleźć sposób żeby w końcu wzięli się za dziecko.
A torby już kiedyś widziałam, były często na gruponie, ale kiedyś były bez zamka więc dla mnie odpadają. Teraz się nie wczytywałam.
Jeśli chodzi o ekonomiczność wyjazdu to niestety wysyłka nie wchodzi w grę bo mogłabym przywieźć znacznie więcej. Poza ty,m wysyłając taką ilość płacę cło, a wysyłając małą ilość ryzykuje opłaty celne i koszt wysyłki wzrasta. Aaaaa i najważniejsze. O wszystko musiałabym prosić siostrę, o zakupy, pakowanie i wysyłkę. Ona ma 2 dzieci, swój biznes i nie ma czasu i pewnie ochoty dla mnie tego wszystkiego robić.

Na koniec powiem że od wczoraj nie przestało padać ani na minutę. MAM DOŚĆ DESZCZU!!!!!!!!!!!!!

MIŁEGO I SŁONECZNEGO WEEKENDU KOBIETKI!!!!

Udanych urodzin!

Iza, Wam szczególnie zyczę słonka, bo wiem jak przybijajacy jest ciągły deszcz

Niedługo się zbieram do domku i weekend -huuurrrraaa!

Witam i ja.

Donuś ja myslała, że to znaczy......... "coś ty":sorry: mój Adasiek tez ma mały problem sama słyszałas ale logopeda w przedszkolu jest, Pani z nim pracuje a my w domku z nim też:tak:.............. co do Twojego brata i bratowej to ......... bez komentarza:wściekła/y:
Tak , Donus u nas tez jutro impreza.......... w niedziele tez miała być dla rodziny ale jak zwykle na rodzinę z J strony liczyc sie nie da........ ojć tam mam przynajmniej zaoszczędzone na czasie i obiedzie;-)

Aneta ja tez już mam torcika w lodówce a jak bedzie smakował to też się okaże.............. wszystko wskazuje na to że ognisko jutro będzie............. jak nie przyjdzie deszcz od Izy, bo na razie od rana u nas słonko i 18stopni:tak: teraz jest

,,,,,,,,,,,,,,, a Donus co do tych toreb to fajne na obrazku, ale te malowidła są tak jakby naklejane, widziałam na żywo taka torbę i wcale nie taka fajowa jak na zdjęciu

I jak tam pourodzinkowo? U nas wszystko się udało. Tort pyszny:-) dzięki Justyś za inspiracje dzieciaki zrobiły wielki wow:-) zdjęcia już na odpowiednim wątku;-)

Synowa dzwoni do teściowej i pyta :
- Mamusiu, jak się dziecko zesra to przebiera ojciec, czy matka?
Teściowa odpowiada :
- oczywiście, że matka.
Na to synowa :
- No to Mamunia się zbiera i przyjeżdża bo Synuś się tak naj**ał, że aż się zesrał.

Nuśka... rewelacja :-D

Donuś... jesteś czarodziejką, wczoraj przed samym wieczorem przestało padać i wyszło słonko. Mieliśmy piękny zachód słońca.

Anetka torcik śliczny, zdjęcia świetne.

Ja dziś jestem połamana. W łopatce coś strzeliło i nie dam rady się ruszać. Na szczęście Aśka śpi i mogę posiedzieć, do 14 jestem sama w małą i będzie mi ciężko się nią zająć ale jakoś damy radę.

Zastanawiałam się nad tortem dla Omara. On nie je ciast więc muszę coś innego wymyśleć. Zobaczcie jakie inspiracje znalazłam. Może zrobię pizzę w kształcie ptaka :)
https://www.google.pl/search?q=pizz...ADA&sqi=2&ved=0CCoQsAQ&biw=1280&bih=909&dpr=1

Miłej niedzieli życzę

Ostatnia edycja:
witam my tez już po imprezce urodzinowej.Ogolnie się udała tylko ja cały dzień się męczyłam z kaszlem i słaba byłam a przygotowań było sporo bo osób z nami 20 ale dałam radę ale wieczorem to myślałam że uduszę się z tego kaszlu i jeszcze głupia wzieam ACC Max a tego na noc się nie bierze i cała noc się dusiłam już byłam gotowa jechać na pogotowie ale bałąm się że skierują mnie na oddział no i spałam może w sumie z 2 godzinki dziś już lepiej ale juszcze kaszle i dusi mnie ale jest dużo lepiej niż w nocy
Mój kochany chrześniak wczoraj zaczął już chodzic na całego i to włąsnie u cioci a ciocia oczywiście dumna :-):cool2:tzn w domu zdarzyło mu się zrobić tak 3-4 kroczki a tu już robił więcej i co chwile się puszczał i szedł :-)
Aneta extra ten tort Ci wyszedł:-)a imprezka widać że udana super zdjęcia :tak:
Iza oby w łopatce szybko przestało bolec :tak:
kończe bo znów mam atak kaszlu......

Witam kobietki!!!

Iza, zaczaraowałąm Wam pogodę, ale chyba przywołałam deszcz do nas. Wczoraj wieczorem jak sie rozpadało tak do teraz pada....:wściekła/y::wściekła/y:

Weekend mieliśmy domowy spokojny, ale pracowity. najważniejsze, że mieliśmy czas dla siebie:-)

Skopałam pizzę:szok: Dawno nie robiłam i zapomniałam co i jak. Ciasto mi nie za bardzo wyszło. Ogólnie smaczna była, tylko, ze najpeiej się jadło z talerza widelcem, bo do ręki nie dało się wziąć:sorry:

mój Adasiek tez ma mały problem sama słyszałas ale logopeda w przedszkolu jest, Pani z nim pracuje a my w domku z nim też:tak:

,,,,,,,,,,,,,,, a Donus co do tych toreb to fajne na obrazku, ale te malowidła są tak jakby naklejane, widziałam na żywo taka torbę i wcale nie taka fajowa jak na zdjęciu

u Was to wystarczy tylko podszlifować wymowę Adasia i już będzie O.K.

Nie przygladałam się aż tak wnikliwie tym torbom, tylko z wygladu mi się spodobały. Na razie nie poszukuję nowej, ale dobrze wiedzieć, w razie czego jak wygląda sytuacja.

I jak tam pourodzinkowo? U nas wszystko się udało. Tort pyszny:-) dzięki Justyś za inspiracje dzieciaki zrobiły wielki wow:-) zdjęcia już na odpowiednim wątku;-)

not to faaaajnie :)

Synowa dzwoni do teściowej i pyta :
- Mamusiu, jak się dziecko zesra to przebiera ojciec, czy matka?
Teściowa odpowiada :
- oczywiście, że matka.
Na to synowa :
- No to Mamunia się zbiera i przyjeżdża bo Synuś się tak naj**ał, że aż się zesrał.

dobre, dobre!!!!!!!:-D:-D

witam my tez już po imprezce urodzinowej.Ogolnie się udała tylko ja cały dzień się męczyłam z kaszlem i słaba byłam a przygotowań było sporo bo osób z nami 20 ale dałam radę ale wieczorem to myślałam że uduszę się z tego kaszlu i jeszcze głupia wzieam ACC Max a tego na noc się nie bierze i cała noc się dusiłam już byłam gotowa jechać na pogotowie ale bałąm się że skierują mnie na oddział no i spałam może w sumie z 2 godzinki dziś już lepiej ale juszcze kaszle i dusi mnie ale jest dużo lepiej niż w nocy
Mój kochany chrześniak wczoraj zaczął już chodzic na całego i to włąsnie u cioci a ciocia oczywiście dumna :-):cool2:tzn w domu zdarzyło mu się zrobić tak 3-4 kroczki a tu już robił więcej i co chwile się puszczał i szedł :-)
Aneta extra ten tort Ci wyszedł:-)a imprezka widać że udana super zdjęcia :tak:
Iza oby w łopatce szybko przestało bolec :tak:
kończe bo znów mam atak kaszlu......

Monia, jak zdrówko dziś, lepiej?

Aguś, u Was się udało?

reklama
Witam
Ja nadal jestem trochę polamana ale już mogę Aśkę wziąć na ręce. Adam dziś jest na urlopie i dzielnie mi pomaga. Mam nadzieje że jutro już będzie po wszystkim.
Donuś nie martw się u mnie padało 3 dni i 3 noce bez przerwy i dało się przeżyć, ty tez dasz radę :-D Jeszcze raz dziękuję ci za piękne słoneczko które znowu u mnie świeci :cool2:

Do góry