donkat
Fanka BB :)
tak Iza, klocki. Jak pisałaś o Omara problemie z "k" to właśnie zauważyłam podobieństwo z W. U niego dochodzi "sz", "cz", "rz", "r" i juz nie kojarzę, czy nadal zamienia "g" z "d" bo tak było. Ale wg wspaniałych rodziców nie ma problemu

Iza, wspominałaś, że nie możesz jechac po towar do Turcji. Nie jest ekonomiczniej, żeby siostra Ci wysłała?
natchnęło mnie na pizzę. Zorganizowałam sobie pieczarki i cebule i wieczorem zabiore sie za farsz. Co prawda nie mam chyba za dużo czasu w ten weekend, ale cóż, nawet sie długo nie zastanawiałm, więc stało sie....
Anetka, jutro macie imprezkę?
Aguś, Wy też?
patrzcie, jakie fajowe Modne Torby Filcowe z Nadrukiem

Iza, wspominałaś, że nie możesz jechac po towar do Turcji. Nie jest ekonomiczniej, żeby siostra Ci wysłała?
natchnęło mnie na pizzę. Zorganizowałam sobie pieczarki i cebule i wieczorem zabiore sie za farsz. Co prawda nie mam chyba za dużo czasu w ten weekend, ale cóż, nawet sie długo nie zastanawiałm, więc stało sie....
Anetka, jutro macie imprezkę?
Aguś, Wy też?
patrzcie, jakie fajowe Modne Torby Filcowe z Nadrukiem
Ostatnia edycja:
mój Adasiek tez ma mały problem sama słyszałas ale logopeda w przedszkolu jest, Pani z nim pracuje a my w domku z nim też
.............. co do Twojego brata i bratowej to ......... bez komentarza
tzn w domu zdarzyło mu się zrobić tak 3-4 kroczki a tu już robił więcej i co chwile się puszczał i szedł :-)
Dawno nie robiłam i zapomniałam co i jak. Ciasto mi nie za bardzo wyszło. Ogólnie smaczna była, tylko, ze najpeiej się jadło z talerza widelcem, bo do ręki nie dało się wziąć