monia_l
Wrześniowe mamy'07
Witam,
życzę dużo zdrówka dla chorowitków małych i dużych!!!!!
Julitka zachwycona basenem. Ośmieliła się już i śmiga jak rybka. Już nie może się doczekać jutrzejszej lekcji:-)
super że Julitce spodobało się na basenie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam,
życzę dużo zdrówka dla chorowitków małych i dużych!!!!!
Julitka zachwycona basenem. Ośmieliła się już i śmiga jak rybka. Już nie może się doczekać jutrzejszej lekcji:-)

pora zjeść śniadanie.
ale zobaczymy popołudniu czy stan gorączkowy nie wróci
mam nadzieję, ze w porę zdławiłyśmy dziadostwo w zarodku, bo jutro pierwsze zajęcia z baletu i chciałabym żeby młoda poszła

Znowu zimna zima mnie czeka
coś czuję że z tym Furbim to czeka nas dużo zabawy;-) dziś wstał lewą nogą i był zły warczał, pierdział, bekał a młoda rozpaczała i aż płakał że zrobił się niedobry
na szczęście jakieś pół godziny była dla niego miła, głaskała go, śpiewała i wrócił radosny Furbi
powoli zaopatrzaj się w ciepłe polaryMonia, spokojnie, dzieje się coś złego?
Ja też z tych NIE panikujacych jestem.
Jak ogólnie Mati, dusi go jeszcze bardzo?
Kurcze, przyszli fachowcy ocieplać firmę i już miałam wielką nadzieję, że nasz budynek biurowy, a tu sie okazało, że w tym roku portiernię i małe magazyny....Znowu zimna zima mnie czeka
![]()

Mam drugie dzieckocoś czuję że z tym Furbim to czeka nas dużo zabawy;-) dziś wstał lewą nogą i był zły warczał, pierdział, bekał a młoda rozpaczała i aż płakał że zrobił się niedobry
na szczęście jakieś pół godziny była dla niego miła, głaskała go, śpiewała i wrócił radosny Furbi
![]()

dlatego młody będzie chodził bardzije w weekendy na bilecie rodzinnym

A w szkole tradycyjnie przekrzykiwała dzieciaki. Jak zabrzmiał dzwonek wszystkim robiła papa.