• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Iza co się mała będzie szczyac nie chciała mama dac obranego ogórka to zjadła taki jakie mama dała:-Dno i odważna dziewczyna Ci rośnie skoro tak odwżna już teraz w szkole jest;-)

reklama
Witam kobietki!!

U nas kolejny słoneczny dzień, ale zimnawy. Będzie jeszcze ciepła złota polska jesień??????????:eek::eek:

Monia,
oby tak dalej z Mateuszem

Donus w polarek i ciepłe gacie powinnaś się zaopatrzyć, jak tam na basenie? A w ogóle powiedz jak u Was kosztuje, bo u nas 28zł na 45 min nauki a zajęcia są 2 razy w tygodniu więc ciut drogawo wychodzi jak dal nas:eek: dlatego młody będzie chodził bardzije w weekendy na bilecie rodzinnym:tak:

Julitka ciagle teraz mówi tylko o basenie, tak jej sie w końcu spodobało. Ja też dziś mam zamiar kupić sobie wejściówkę i samej się pouczyć.
U nas koszt lekcji w szkółce to 18zł za 60min, w tym 45min się uczą a 15min mają na zabawę w nagrodę na basenie rekreacyjnym. Jest ich w grupie ok.20osob i 4 instruktorów: 2 na dzieci początkujące i 2 na bardziej zaawansowane.
Wysokie ceny są u Was. Chyba, że to lekcje indywidualne.

. A w szkole tradycyjnie przekrzykiwała dzieciaki. Jak zabrzmiał dzwonek wszystkim robiła papa.

niezła aparatka!!!:-):-):-)

Witam i ja prosto z pracy u Nas zaczęli grzac :)
Donkat to tanio u Was u Nas 30zl 45 min raz w tygodniu Igor chodź drugi rok juz i tez uwielbia :)
Monia jak Mateuszek dzisiaj ?
Anecia Iza Justyna pozdrawiam

Witam się i ja:-) nieśmiało słonko próbuje się przebić, ale cicho sza żeby nie zapeszyć;-) robie bigos, bo młoda sobie zamarzyła;-) a popołudniu mamy wreszcie balet:tak:
Donuś taniutki macie ten basen faktycznie:tak: u nas jak u Agulki bardziej się kalkuluje bilet rodzinny;-) fajnie, ze Julitka się przekonała:tak:
Monia oby z Matim już było tylko lepiej:tak:
Nuśka ja tez pozdrawiam:-)
Iza historia z ogórkiem mnie rozbroiła:-D

Nuśka z Matim już duża poprawa i oby już tak zostało. Praktycznie nic mu nie dolega już jedynie zakaszle sporadycznie no ale trzymam go w domu na pewno jeszcze dziś i jutro a w piątek pomyśle bo w niedziele mają występy na festynie z kościoła i cały tydzień mają próby i dobrze by było żeby chociaż na ostatniej próbie był bo na pierwszych tez już był wiec cos tam wie oby kaszel do piątku ustąpił całkowicie
Aneta zrób więcej bigosu i wyślij mi priorytetem:-D;-)

Anetka, ja tez poproszę, podac adres?

Monia dobrze że już lepiej i oby tak zostało. Fajnie że dzieciaki maja dodatkowe zajęcia i je lubią. Omar chodzi na tańce i śpiew i cieszy się że w tym tyg jest ostatni raz :-D

Anetka, ja tez poproszę, podac adres?

Monia dobrze że już lepiej i oby tak zostało. Fajnie że dzieciaki maja dodatkowe zajęcia i je lubią. Omar chodzi na tańce i śpiew i cieszy się że w tym tyg jest ostatni raz :-D
Mateusz nie chodzi na żadne zajęcia dodatkowe:no:bo u nas w przedszkolu nie ma:wściekła/y:może będzie angielski ale to nie jest jeszcze pewne:sorry:a występować będie kilka całych grup z przedszkola

reklama
Iza młoda sobie poradzi w życiu jak z ogórkiem dała radę ;-)
Donuś u nas takie ceny są i w grupie jest po 10-12 osób

ja dziś miałam wenę do właosów Mai , znów wymysliłam "wydziwiasy" jak to córcia mówi;-)

Aneta ja odpadam z listy oczekujących na kuriera z bigosem, ja mam w słoikach i kiedy chcę to otwieram:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry