reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniówkowe mamy

Iza co się mała będzie szczyac nie chciała mama dac obranego ogórka to zjadła taki jakie mama dała:-Dno i odważna dziewczyna Ci rośnie skoro tak odwżna już teraz w szkole jest;-)

reklama
Witam kobietki!!

U nas kolejny słoneczny dzień, ale zimnawy. Będzie jeszcze ciepła złota polska jesień??????????:eek::eek:

Monia,
oby tak dalej z Mateuszem

Donus w polarek i ciepłe gacie powinnaś się zaopatrzyć, jak tam na basenie? A w ogóle powiedz jak u Was kosztuje, bo u nas 28zł na 45 min nauki a zajęcia są 2 razy w tygodniu więc ciut drogawo wychodzi jak dal nas:eek: dlatego młody będzie chodził bardzije w weekendy na bilecie rodzinnym:tak:

Julitka ciagle teraz mówi tylko o basenie, tak jej sie w końcu spodobało. Ja też dziś mam zamiar kupić sobie wejściówkę i samej się pouczyć.
U nas koszt lekcji w szkółce to 18zł za 60min, w tym 45min się uczą a 15min mają na zabawę w nagrodę na basenie rekreacyjnym. Jest ich w grupie ok.20osob i 4 instruktorów: 2 na dzieci początkujące i 2 na bardziej zaawansowane.
Wysokie ceny są u Was. Chyba, że to lekcje indywidualne.

. A w szkole tradycyjnie przekrzykiwała dzieciaki. Jak zabrzmiał dzwonek wszystkim robiła papa.

niezła aparatka!!!:-):-):-)

Witam i ja prosto z pracy u Nas zaczęli grzac :)
Donkat to tanio u Was u Nas 30zl 45 min raz w tygodniu Igor chodź drugi rok juz i tez uwielbia :)
Monia jak Mateuszek dzisiaj ?
Anecia Iza Justyna pozdrawiam

Witam się i ja:-) nieśmiało słonko próbuje się przebić, ale cicho sza żeby nie zapeszyć;-) robie bigos, bo młoda sobie zamarzyła;-) a popołudniu mamy wreszcie balet:tak:
Donuś taniutki macie ten basen faktycznie:tak: u nas jak u Agulki bardziej się kalkuluje bilet rodzinny;-) fajnie, ze Julitka się przekonała:tak:
Monia oby z Matim już było tylko lepiej:tak:
Nuśka ja tez pozdrawiam:-)
Iza historia z ogórkiem mnie rozbroiła:-D

Nuśka z Matim już duża poprawa i oby już tak zostało. Praktycznie nic mu nie dolega już jedynie zakaszle sporadycznie no ale trzymam go w domu na pewno jeszcze dziś i jutro a w piątek pomyśle bo w niedziele mają występy na festynie z kościoła i cały tydzień mają próby i dobrze by było żeby chociaż na ostatniej próbie był bo na pierwszych tez już był wiec cos tam wie oby kaszel do piątku ustąpił całkowicie
Aneta zrób więcej bigosu i wyślij mi priorytetem:-D;-)

Anetka, ja tez poproszę, podac adres?

Monia dobrze że już lepiej i oby tak zostało. Fajnie że dzieciaki maja dodatkowe zajęcia i je lubią. Omar chodzi na tańce i śpiew i cieszy się że w tym tyg jest ostatni raz :-D

Anetka, ja tez poproszę, podac adres?

Monia dobrze że już lepiej i oby tak zostało. Fajnie że dzieciaki maja dodatkowe zajęcia i je lubią. Omar chodzi na tańce i śpiew i cieszy się że w tym tyg jest ostatni raz :-D
Mateusz nie chodzi na żadne zajęcia dodatkowe:no:bo u nas w przedszkolu nie ma:wściekła/y:może będzie angielski ale to nie jest jeszcze pewne:sorry:a występować będie kilka całych grup z przedszkola

reklama
Iza młoda sobie poradzi w życiu jak z ogórkiem dała radę ;-)
Donuś u nas takie ceny są i w grupie jest po 10-12 osób

ja dziś miałam wenę do właosów Mai , znów wymysliłam "wydziwiasy" jak to córcia mówi;-)

Aneta ja odpadam z listy oczekujących na kuriera z bigosem, ja mam w słoikach i kiedy chcę to otwieram:tak:

Do góry