Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poza tym, wiecie, że nie potrafię czesać francuza? T zn gdyby mi ktoś pokazał, to bym załapała, bo jako dziecko umiałam, tylko już daaawno nie robiłam. Julitka nienawidzi się czesać, gdyby mogła, to by biegała całymi dniami rozczochrana jaka Baba Jaga

może jak Aśce urosną włosy to sie nauczę 

ale upilnować ją w domu to trzeba mieć anielską cierpliwość, mi już jej braknie. JA CHCĘ DO PRACY! 

Oj zaradne to dziewczę zaradne. Niedawno wleciała do swojego pudła z zabawkami bo próbowała sama z niego coś wyjąć i zamiast ryczeć wykręciła się tak że na leżąco bawiła się zabawką po którą sięgałaale upilnować ją w domu to trzeba mieć anielską cierpliwość, mi już jej braknie. JA CHCĘ DO PRACY!
![]()
Dziś jak odprowadzałam Omara podeszła jedna z mam i powiedziała że jej Ola zakochała się w Omarze. Nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać bo wczoraj Omar mi opowiadał jaka ta Ola jest niedobra i niegrzeczna, że jej nie lubi. I widać było po nim że mu faktycznie dzień zmarnowała. Był przybity i smutny mimo że miał urodziny.

Chce z nia chodzić w parze, siedzą przy jednym stoliku, chce z Julitka się bawic i wszystko robić. Ona też go kocha i sie cieszy, ze razem wybuduja dom! A sz. powiedział, że jak już będą mężem i żoną, to zabierze Julitkę do restauracji na hamburgera