ruda-iza
wrzesień '07 grudzień '12
Dzień dobry
Aśka śpi ja mam chwilę dla siebie, dosłownie chwilę bo po porannym przejściu tornada musze ogarnąć mieszkanie.
Monia jak chomik się sprawował? Pewnie mieliście niezłą zabawę.
Anetka, mało fajne spotkanie z władzą. Ja wożąc Omara wjeżdżam na wylotówkę i tam akurat od miejsca gdzie wyjeżdżam jest ograniczenie do 50 (kawałeczek dalej jest fajne miejsce gdzie lubią stać z suszarką). Ja jedę 50/godz a na mnie wszyscy patrzą jak na wariatkę. Cóż, nie stać mnie na mandat
Majandra, a przyszła wróżka-zębuszka? Pewnie Maciuś sie cieszy.
Dla Omara zęby nie wypadaja jeszcze za to dla Aśki rosną w ilościach hurtowych. Masakra
Omar ma bunt, nie chce żebym mu czytała. Pokłóciliśmy się o to, wczoraj wieczorem nie dostał buziaka na dobranoc a dla niego to najważniejsza rzecz przed zaśnięciem.
Aśka śpi ja mam chwilę dla siebie, dosłownie chwilę bo po porannym przejściu tornada musze ogarnąć mieszkanie.
Monia jak chomik się sprawował? Pewnie mieliście niezłą zabawę.
Anetka, mało fajne spotkanie z władzą. Ja wożąc Omara wjeżdżam na wylotówkę i tam akurat od miejsca gdzie wyjeżdżam jest ograniczenie do 50 (kawałeczek dalej jest fajne miejsce gdzie lubią stać z suszarką). Ja jedę 50/godz a na mnie wszyscy patrzą jak na wariatkę. Cóż, nie stać mnie na mandat

Majandra, a przyszła wróżka-zębuszka? Pewnie Maciuś sie cieszy.
Dla Omara zęby nie wypadaja jeszcze za to dla Aśki rosną w ilościach hurtowych. Masakra

Omar ma bunt, nie chce żebym mu czytała. Pokłóciliśmy się o to, wczoraj wieczorem nie dostał buziaka na dobranoc a dla niego to najważniejsza rzecz przed zaśnięciem.
1 ma wyrwanego a dziś chyba pozbędzie się drugiego:-(nie wiem czy pamiętacie jak pisałam że na kasę chorych zniszczyli mu ząbka i nic się z nim nie dało zrobić no więc wczoraj zobaczyłam że koło tego ząbka zbiera się ropa
i dziś jedziemy do naszej dentystki i coś mówiła że bardzo prawdopodobnie będzie musiała go usunąc
ja własnie wciągnęłam bułeczkę z sałatką którą robiłam z młoda w sobotę