reklama

Wrześniówkowe mamy

Majandra niezły pomysł, u nas do tej pory było tak że jak godzinę gra 2 godz przerwy a w rzeczywistości tej przerwy było dużo więcej. Fakt że czas mijał bezproduktywnie. Teraz spróbuje twojego sposobu.

Zaczytałam się i zapomniałam po Omara skoczyć bo był u sąsiada. Miał pół godz dodatkowej zabawy :-D Wracam do lektury bo postanowiłam skończyć z serialami na TVN ( z wyjątkiem prawa Agaty :) )

reklama
Dzien dobry
Jak zwykle usnelam na Perfekcyjnej:rofl2: I nie wiem ktora wygrala.....
W jakie gry na kompie lubia grac wasze dzieci? Mati gra ostatnio rzadko zdarza sie ze nawet ponad tydzien mu sie nie wspomni zeby zagrac a jak gra to najbardziej lubi Ogien i lod i gra tez w rozne edukacyjne. Bardziej głupi jest za bajkami to tv musze mu ograniczac

Pogoda u nas do niczego zimno i pada....
A zapomnialam napisac ząb jednak musial byc wyrwany Mateusz mowi ze bolala maluteńko i plakal maluteńko bardziej ze strachu niz z bolu bo mial znieczulenie i jak wyrwala mu to byl zdziwiony ze juz po wszystkim no i oczywiscie wrozka zebuszka byla :-)

Witam kobietki!

Po co znowu zmienili szatę forum? Co kolejna, to gorsza! Mało czytelna i się człowiek odnaleźć nie może.

Boli mnie od wczoraj gardło, robię co mogę, żeby się nie dać.

Iza, ja też znowu ogladam "prawo;;;". poprzedni sezon prawie odpuściłam, bo były jakieś bezpłciowe odcinki. A teraz sie zaczyna ciekawie dziać...

Wiecie, że moja Julitka na tyogdniu w ogóle nie gra na kompie. Czasami zdarzy się, że zagra w weekend i tyle.

Dzień dobry
wczoraj przeszedł huragan, potem było jeszcze tornado i tsunami, dziś znowu to samo ale osłabione w sile bo z zapaleniem ucha (lekkim na szczęście). Czasami się zastanawiam czy jest sens sprzatać ten cały bajzel.

Monia Omar dzięki tatusiowi gra w durne gry: PlantsVsZombi, angry Birds, grał na początku w monster world na FB ale już mu się znudziło za to mnie wciągnął :-D
Biedulek Mati, oby więcej nie miał takich "dentystycznych przygód"

Donuś tez mam takie wrażenie odnośnie szaty. A dla mnie ta seria jakas jest nudna. ale oglądam :-D

Dziś Omara ze szkoły odbiera mama kolegi bo ida razem się bawić. Ja zabiorę go około 15. Dla mnie to na ręke bo Aśka musi siedzieć w domu a ja mam czas żeby logistycznie opracować ściągnięcie mojej mamy.

Witam i ja:-) co do zmiany szaty na forum to też mi się nie podoba:no: wybrałam się z koleżanką na lumpka i jestem bogatsza o płaszczyk, sukienkę i bluzkę:-) młoda o 3 koszulki i kurteczkę z nexta:-) także łowy udane:tak: Co do grania na komputerze to młoda ma swojego kompa w pokoju i w sumie nie ograniczamy jej grania w żaden sposób, a efekt taki, że może ze 2 razy w tygodniu włancza komputer;-) zazwyczaj gra na bulibie.pl albo na gry.pl:tak: ale nigdy nie siedzi dłużej niż pół godziny:no:
Donuś zdrówka życzę:tak:
Monia zuch chłopak z Matiego:tak:

Witam o poranku z kawką oczywiście;-):-) zaraz ją dopijam i jade na zakupy do biedrony. Wczoraj byłyśmy z Tuska u fryca i solidarnie opitoliłyśmy trochę włosy:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry