Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podobno te książeczki zdrowia które mamy są już nieaktualne i te terminy bilansów już nie obowiązują, pani doktor mi powiedziała ,że na bilans mam przyjść jak dostanę kartę z przedszkola przed zapisem dziecka do szkoły.
na wszystko mi czasu brak, a doba jest za krótka o jakieś 2 godziny

jak jechałam do pracy to od Kudowy samochody jechały ośnieżone, na Zieleńcu też już napadało i warunki są, ale u nas ani płateczek nie poleciał
ajk do ferii nic się nie zmieni to pojadę z młodą na Zieleniec żeby sie wyszalała
a raz jak musiała zostać w przedszkolu dłużej bo byłam u lekarza , to potem się wszystkim chwaliła ,że pierwszy raz udało jej się zostać w przedszkolu do końca...
(tak też było w przedszkolu).

za to jest wycie na całe gardło jak trzeba wejść do szkoły lub do bloku bo ona chce w śnieg 
mam nadzieję że z głodu mi tam nie padnie
Zazwyczaj odbierałam go o 14 jeśli chciał zostać w świetlicy, raz został do 15 bo tak się umówiliśmy to miał pretensje że późno po niego przyszłam a dzisiaj w ogóle zostanie nie wiadomo ile
Ciut nas zasypało, może z 10 cm ale radość dzieci ogromna, jest -5 więc super pogoda na zabawę, bo równiez nie wieje.