Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w kinie ludzi masa w kolejce byśmy stali jakies pół godziny a i tak biletów brakło wiec dobrze ze nie staliśmy nie czekaliśmy.CHcieliśmy zamiast kina do kręgielni ale zamkniete było więc pozostała fikolandia.WIec zaczeliśmy ferie i skońćzyliśmy fikolandią
to moje 3 podejście do dotykowego, poprzednio nie przekonało mnie nic do nich, może tym razem sie uda;-)Aguś ja też byłam przeciwna, teraz bym nie zamieniła spowrotem na zwykły![]()
ale fajowooooooooooooooo......... u nas 5 cm śniegu a w lasach prawie nic..... dawno nie byłam na tego typu "zjeździe":-)Witam kobietki
Wczoraj odbyłam kolejną pielgrzymkę po dentystach...
Dziś po pracy lecę z Julitką do ortopedy, ciekawe co nam powie. Potem do koleżanki na ploteczki.
Jutro Julitka ma pokaz z tańców w Urzędzie Miasta:-)
Chłopaki w pracy wpadli na pomysł, zebyśmy cała firmą (łącznie z szefami) pojechali na organizowany kulig. No i szybko podjęliśmy decyzję i w kolejna sobotę całymi rodzinkami z dziećmi jedziemy. czuję, że będzie niezła frajda, bo to jest ok.60km od nas i jedziemy wszyscy autokarem :-)
Monia, szybciutko minęły te 2tyg. prawda? Fajnie, że się dzieci nie nudziły. Ja mam zamiar wziąc tydzien urlopu na ferie, żeby też cos porobić fajnego z Julitką.
Miłego weekendu!!!!!
Mi by było wstyd. 
Agulka, to szybko Ci kasę zwrócili. Ja też rozliczam przez internet, ale nigdy nie wiem jaki formularz ma wypełnić, by pieniądze na konto przyszły a nie pocztą. Pomożesz?![]()
Monia, to się Pani nie wysiliła, skoro znów jasełka przedstawiają dzieciakiMi by było wstyd.
![]()

oby MAteuszowi się spodobało, ale będzie dobrze