reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Oj, Aguś, ale Wam zazdroszczę wycieczki nad morze!!!
Nie, nie było mało ludzi: każde dziecko mogło zaprosić ile osób chciało. Zazwyczaj to byli rodzice a Julitka nawet miała sporo widzów.

reklama
Witam
Agulka zazdroszczę morza tym bardziej że my w tym roku nie pojedziemy....
Donkat no to dośc tej widowni Julitka miała super

Mateusz po wczorajszym treningu zadowolony:-);powiedział że było super i bedzie chodził....dziś go trochę nóżki bolały po wczorajszym treningu ...nastepny w czwartek
ojjj czwartek to my mamy zawoalony a ten to szczególnie bo dodatkowo mati ma dzień babci w przedszkolu....więc muszę jechac po mamę a później ją zawieźć ola jest od rana do 17 w szkole ,mati ma na 16,30 trening a na na 18 mamy basen ....więc prosto z treningu pewnie pojedziemy ........

Witam.
U nas pięknie słonko świeci, w ciągu dnia ma być +4 stopnie wiec zapowiada się super.

Monia to dobrze ze Mateuszowi sie podobało, najwazniejsze pierwsze wrażenie:tak:a czwartek to macie na wariata:-D

P.S. Odzyskałam wszystkie numery:-)

Witam sie i ja:-) za oknem normalnie wiosna w pełni:-) ciekawe czy już tak zostanie, czy zima nas jeszcze zaskoczy:baffled: chyba Wam nie pisałam że po 9 latach szlak trafił mi automat:wściekła/y: tzn można naprawić ale sory nie dam 550zł za naprawę, wolę dołozyć i kupić nowy;-) wczoraj nalataliśmy się jak durni i jak w końcu wybraliśmy to jak siadłam do obsługi klienta, zeby mi raty wyliczyli to mi się mózg zlasował:wściekła/y: wyszło na to, ze mam do pralki za1300zł doliczyć sobie koszty ok 700zł. Uprzejmie podziękowałam i wyszłam:sorry2: dzisiaj M ma sprawdzić w innym sklepie gdzie co prawda pralka jest 100zł droższa ale mają raty 0% i podobno można zrezygnować z ubezpieczenia kredytu. Zobaczymy co z tego wyjdzie;-)
Monia super, ze Matiemu się spodobało, a na zdjęciu wygląda jak prawdziwy sportowiec:-)
Donuś fajnie, ze występ udany i publiczność dla małej gwiazdy taka liczna:-)

Aneta nam tak samo raty wyliczyli dlatego wzięliśmy z netu 40x0% i bez ubezpieczenia, Monia tak samo wzięła laptopa:tak:. Całą kwotę podzielili na równe raty i spokój. Teraz mam stałe zlecenie i płace 40zł miesięcznie i nie odczuwam tego tak bardzo:tak:
Jaką pralkę wybraliście?

Wiecie jak nie chce mi się iśc w sobotę na tą impreze:no::no: ja nie jestem jeszcze całkiem ubrana:wściekła/y::wściekła/y:

Witam kobietki!!

Dziś lecę po pracy an USG tarczycy.

Słonko świeci już drugi dzień, aż miło, ale nocki jeszcze mroźne są.

P. od dawna wysyłał mnie do gazownika z samochodem, ja się nie wybierałąm. W koncu wczoraj go podkusiło, pojechał i wyjechał z gorszym, niż było!!!!!:angry: na szczęście już jakoś działa.

Monia, czwartku współczuję. "Uwielbiam" takie dni, a mam dość często:baffled:

Anetka, ja tak się boję o moją pralkę, bo tez w tym wieku jest;-) Teraz to ja mam wielka chęć na pralkę z suszarką:sorry2:

Aguś, oprócz tego, że skasowałaś numery, to telefon fajny?????;-)
idź na imprezę i nie marudź! Myślisz, że wszyscy będą super ubrani jak trzeba????
A swoja drogą, to mnie się nie chce jechać na kulig:dry:

Witam kobietki!!

Dziś lecę po pracy an USG tarczycy.

Słonko świeci już drugi dzień, aż miło, ale nocki jeszcze mroźne są.

P. od dawna wysyłał mnie do gazownika z samochodem, ja się nie wybierałąm. W koncu wczoraj go podkusiło, pojechał i wyjechał z gorszym, niż było!!!!!:angry: na szczęście już jakoś działa.

Monia, czwartku współczuję. "Uwielbiam" takie dni, a mam dość często:baffled:

Anetka, ja tak się boję o moją pralkę, bo tez w tym wieku jest;-) Teraz to ja mam wielka chęć na pralkę z suszarką:sorry2:

Aguś, oprócz tego, że skasowałaś numery, to telefon fajny?????;-)
idź na imprezę i nie marudź! Myślisz, że wszyscy będą super ubrani jak trzeba????
A swoja drogą, to mnie się nie chce jechać na kulig:dry:

hahahah to może zamiana, Ty na imprezę ja na kulig;-):-D
a telefonik ok, nawet mi sie podoba:sorry2: numery pokasowałam przed włożeniem karty sim do nowego, trzeba było zrobić kpię zapasową i wydawało mi sie że zrobiłam, potem wysyłałam smska do operatora by zablokował mi kartę a kiedy włozyłam nową kartę microsim do nowego nie działało, wrrrrrrrrrrrrrrrr......... wieczorem dopiero na starej karcie w starym teleofnie było widać numery ale karta zablokowana i nic nie możan było robic, więc pojedyńczo przesyłałam bluetoothem do nowego tel.
Telefon nie za bardzo wypasiony, bo po pierwsze nie potrzebny mi taki a po drugie szkoda kasy na takie cóśśśśśś.Ja mam Xperię M

Ostatnia edycja:
Aguś ja mam Xperię L;-) i tez sobie chwalę:tak: a na pralkę zdecydowalismy sie tą: LG F1096ND - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD

oooooooo to masz ten telefonik co ja chciałam mieć, ale przy tym abonamencie co ja mam kosztowałaby mnie 380zł a tak za M dałam 119zł:tak:

A praleczka bardzo fajna, mi odradzali taką głębokość, ale mam nadzieję że Tobie posłuży, a w ogóle to ja mam miejsce więc mogłam pozwolić sobie na głębszą;-)

reklama
Ja za swój ntel zapłaciłam w pleyu 1zł przy abonamencie 50zł tyle, ze na firmę i przenosiłam numer więc pewnie też miało to wpływ na cenę telefonu.

Do góry