Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chyba Wam nie pisałam że po 9 latach szlak trafił mi automat
tzn można naprawić ale sory nie dam 550zł za naprawę, wolę dołozyć i kupić nowy;-) wczoraj nalataliśmy się jak durni i jak w końcu wybraliśmy to jak siadłam do obsługi klienta, zeby mi raty wyliczyli to mi się mózg zlasował
wyszło na to, ze mam do pralki za1300zł doliczyć sobie koszty ok 700zł. Uprzejmie podziękowałam i wyszłam
dzisiaj M ma sprawdzić w innym sklepie gdzie co prawda pralka jest 100zł droższa ale mają raty 0% i podobno można zrezygnować z ubezpieczenia kredytu. Zobaczymy co z tego wyjdzie;-)
. Całą kwotę podzielili na równe raty i spokój. Teraz mam stałe zlecenie i płace 40zł miesięcznie i nie odczuwam tego tak bardzo

ja nie jestem jeszcze całkiem ubrana

na szczęście już jakoś działa.

Witam kobietki!!
Dziś lecę po pracy an USG tarczycy.
Słonko świeci już drugi dzień, aż miło, ale nocki jeszcze mroźne są.
P. od dawna wysyłał mnie do gazownika z samochodem, ja się nie wybierałąm. W koncu wczoraj go podkusiło, pojechał i wyjechał z gorszym, niż było!!!!!na szczęście już jakoś działa.
Monia, czwartku współczuję. "Uwielbiam" takie dni, a mam dość często
Anetka, ja tak się boję o moją pralkę, bo tez w tym wieku jest;-) Teraz to ja mam wielka chęć na pralkę z suszarką
Aguś, oprócz tego, że skasowałaś numery, to telefon fajny?????;-)
idź na imprezę i nie marudź! Myślisz, że wszyscy będą super ubrani jak trzeba????
A swoja drogą, to mnie się nie chce jechać na kulig![]()

numery pokasowałam przed włożeniem karty sim do nowego, trzeba było zrobić kpię zapasową i wydawało mi sie że zrobiłam, potem wysyłałam smska do operatora by zablokował mi kartę a kiedy włozyłam nową kartę microsim do nowego nie działało, wrrrrrrrrrrrrrrrr......... wieczorem dopiero na starej karcie w starym teleofnie było widać numery ale karta zablokowana i nic nie możan było robic, więc pojedyńczo przesyłałam bluetoothem do nowego tel.
a na pralkę zdecydowalismy sie tą: LG F1096ND - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGDAguś ja mam Xperię L;-) i tez sobie chwalęa na pralkę zdecydowalismy sie tą: LG F1096ND - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD