reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Witam
Agulka zazdroszczę morza tym bardziej że my w tym roku nie pojedziemy....
Donkat no to dośc tej widowni Julitka miała super
Mateusz po wczorajszym treningu zadowolony:-);powiedział że było super i bedzie chodził....dziś go trochę nóżki bolały po wczorajszym treningu ...nastepny w czwartek
ojjj czwartek to my mamy zawoalony a ten to szczególnie bo dodatkowo mati ma dzień babci w przedszkolu....więc muszę jechac po mamę a później ją zawieźć ola jest od rana do 17 w szkole ,mati ma na 16,30 trening a na na 18 mamy basen ....więc prosto z treningu pewnie pojedziemy ........
Agulka zazdroszczę morza tym bardziej że my w tym roku nie pojedziemy....
Donkat no to dośc tej widowni Julitka miała super
Mateusz po wczorajszym treningu zadowolony:-);powiedział że było super i bedzie chodził....dziś go trochę nóżki bolały po wczorajszym treningu ...nastepny w czwartek
ojjj czwartek to my mamy zawoalony a ten to szczególnie bo dodatkowo mati ma dzień babci w przedszkolu....więc muszę jechac po mamę a później ją zawieźć ola jest od rana do 17 w szkole ,mati ma na 16,30 trening a na na 18 mamy basen ....więc prosto z treningu pewnie pojedziemy ........
Witam.
U nas pięknie słonko świeci, w ciągu dnia ma być +4 stopnie wiec zapowiada się super.
Monia to dobrze ze Mateuszowi sie podobało, najwazniejsze pierwsze wrażenie
a czwartek to macie na wariata
P.S. Odzyskałam wszystkie numery:-)
U nas pięknie słonko świeci, w ciągu dnia ma być +4 stopnie wiec zapowiada się super.
Monia to dobrze ze Mateuszowi sie podobało, najwazniejsze pierwsze wrażenie

P.S. Odzyskałam wszystkie numery:-)
Witam sie i ja:-) za oknem normalnie wiosna w pełni:-) ciekawe czy już tak zostanie, czy zima nas jeszcze zaskoczy
chyba Wam nie pisałam że po 9 latach szlak trafił mi automat
tzn można naprawić ale sory nie dam 550zł za naprawę, wolę dołozyć i kupić nowy;-) wczoraj nalataliśmy się jak durni i jak w końcu wybraliśmy to jak siadłam do obsługi klienta, zeby mi raty wyliczyli to mi się mózg zlasował
wyszło na to, ze mam do pralki za1300zł doliczyć sobie koszty ok 700zł. Uprzejmie podziękowałam i wyszłam
dzisiaj M ma sprawdzić w innym sklepie gdzie co prawda pralka jest 100zł droższa ale mają raty 0% i podobno można zrezygnować z ubezpieczenia kredytu. Zobaczymy co z tego wyjdzie;-)
Monia super, ze Matiemu się spodobało, a na zdjęciu wygląda jak prawdziwy sportowiec:-)
Donuś fajnie, ze występ udany i publiczność dla małej gwiazdy taka liczna:-)

Monia super, ze Matiemu się spodobało, a na zdjęciu wygląda jak prawdziwy sportowiec:-)
Donuś fajnie, ze występ udany i publiczność dla małej gwiazdy taka liczna:-)
Aneta nam tak samo raty wyliczyli dlatego wzięliśmy z netu 40x0% i bez ubezpieczenia, Monia tak samo wzięła laptopa
. Całą kwotę podzielili na równe raty i spokój. Teraz mam stałe zlecenie i płace 40zł miesięcznie i nie odczuwam tego tak bardzo
Jaką pralkę wybraliście?
Wiecie jak nie chce mi się iśc w sobotę na tą impreze
ja nie jestem jeszcze całkiem ubrana

Jaką pralkę wybraliście?
Wiecie jak nie chce mi się iśc w sobotę na tą impreze

donkat
Fanka BB :)
Witam kobietki!!
Dziś lecę po pracy an USG tarczycy.
Słonko świeci już drugi dzień, aż miło, ale nocki jeszcze mroźne są.
P. od dawna wysyłał mnie do gazownika z samochodem, ja się nie wybierałąm. W koncu wczoraj go podkusiło, pojechał i wyjechał z gorszym, niż było!!!!!
na szczęście już jakoś działa.
Monia, czwartku współczuję. "Uwielbiam" takie dni, a mam dość często
Anetka, ja tak się boję o moją pralkę, bo tez w tym wieku jest;-) Teraz to ja mam wielka chęć na pralkę z suszarką
Aguś, oprócz tego, że skasowałaś numery, to telefon fajny?????;-)
idź na imprezę i nie marudź! Myślisz, że wszyscy będą super ubrani jak trzeba????
A swoja drogą, to mnie się nie chce jechać na kulig
P. od dawna wysyłał mnie do gazownika z samochodem, ja się nie wybierałąm. W koncu wczoraj go podkusiło, pojechał i wyjechał z gorszym, niż było!!!!!

Anetka, ja tak się boję o moją pralkę, bo tez w tym wieku jest;-) Teraz to ja mam wielka chęć na pralkę z suszarką

idź na imprezę i nie marudź! Myślisz, że wszyscy będą super ubrani jak trzeba????
A swoja drogą, to mnie się nie chce jechać na kulig

Witam kobietki!!
P. od dawna wysyłał mnie do gazownika z samochodem, ja się nie wybierałąm. W koncu wczoraj go podkusiło, pojechał i wyjechał z gorszym, niż było!!!!!na szczęście już jakoś działa.
A swoja drogą, to mnie się nie chce jechać na kulig![]()
hahahah to może zamiana, Ty na imprezę ja na kulig;-)

a telefonik ok, nawet mi sie podoba

Telefon nie za bardzo wypasiony, bo po pierwsze nie potrzebny mi taki a po drugie szkoda kasy na takie cóśśśśśś.Ja mam Xperię M
Ostatnia edycja:
Aguś ja mam Xperię L;-) i tez sobie chwalę
a na pralkę zdecydowalismy sie tą: LG F1096ND - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD

Aguś ja mam Xperię L;-) i tez sobie chwalęa na pralkę zdecydowalismy sie tą: LG F1096ND - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD
oooooooo to masz ten telefonik co ja chciałam mieć, ale przy tym abonamencie co ja mam kosztowałaby mnie 380zł a tak za M dałam 119zł

A praleczka bardzo fajna, mi odradzali taką głębokość, ale mam nadzieję że Tobie posłuży, a w ogóle to ja mam miejsce więc mogłam pozwolić sobie na głębszą;-)
reklama
Podziel się: