reklama

Wrześniówkowe mamy

Cześć dziewczyny :)
Agulka świetnie ,że nowy pokój się podoba
Monia mam nadzieję ,że koleżanka jeszcze trochę wytrzyma , moja siostra za to jest 3 dni po terminie i nic jak nie urodzi wcześniej to w piątek idzie na wywołanie
u nas kiepska pogoda cały czas pada , mam nadzieję ,że zrobi się cieplej bo w niedzielę jedziemy nad morze
poza tym z piątek mam zakończenie roku -jak to szybko przeleciało:shocked2:
w czwartek spotkanie w sprawie szkoły , będą się prezentować wszyscy nauczyciele i takie tam ,pewnie trzy godziny nie moje
Zuzia jedzie pod koniec lipca na kolonie i już się martwię jak wytrzymam te 10 dni :sorry2:(Zuzka nie ma takich obaw)
pozdrawiam

reklama
Witam
Luandzia ale super macie się z tym morzem a pogoda podobno ma byc bo idą do nas upały:-)a do jakiej miejscowści jedziecie? Zuzia na kolonie ???extra a daleko? a z tym martwieniem to tak jest że dzieci się nic nie martwią uważają że będzie spoko a rodzice to przeżywają i martwią się;-)Udanego pobytu nad morzem:-)
u nas jeszcze dziś pochmurno i deszczowo....ale od jutro mają byc upały a w niedziele na komunie mamy miec 32stopnie:cool2:trochę za ciepło może byc ale lepiej za ciepło niż za zimno....
dziekuję za kciukasy za koleżankę mam nadzieje ze dzidzia jeszcze posiedzi w brzuszku.

co do koncertów to u nas ma byc 5 lipca Patrycja Markowska:-)

Witam o poranku z kawką:-) wreszcie słoneczko się przebija:-) kończę gotować zupę i mam zamiar jechać na działkę tylko czekam na wiadomość czy udało się mame na dzisiaj wcisnąć do neurologa, bo jeśli tak to musze jechać załatwić jej skierowanie od lekarza. Ma od kilku dni za wysokie ciśnienie i boję się żeby to się źle nie skończyło:sorry2:
Luandzia zadroszczę z tymi koloniami chociaż przyznam, ze ja bym Tuśki jeszcze samej chyba się nie odważyła puścic:baffled::sorry2:
Aga jak Adaś?

Witam
Aneta i jak mama po neurologu co jej powiedział?zrobił jej jakies badania?

pogoda piękna na komunie mamy miec ponoc 32 stopnie.....moze byc troche za cieplo....
wczoraj pięknie zaczełam dzień wyjeżdżałąm z parkingu przy szkole i zachaczyłam tyłem o okolnik przy bramie i trochę auto pocharatałam:baffled:
Mateuszowi wczoraj na festynie w przedszkolu na rękach pojawiła się jakas dziwna wysypka ,plamy ale dziwne bo na zewnętrznej stronie dłoni i wewnętrznej stronie rąk....byłam u pani doktor i stwierdziła że jej to wygląda na jakies uczulenie.i widzę że raz ma to mocne a innym razem trochę bladsze dziś jeszcze to ma:baffled:mam mu podawac tylko wapno i amertil ciekawe po jakim czasie to ustąpi?a możliwe że to będzie uczulenie na trawe bo on jest alergikiem i ma akurat uczulenie na pyłki traw a teraz jet największe stężenie pylenia:sorry2:

Witam z kawką o poranku:-) wczoraj z mamą skończyło się u kardiologa. Okazało sie, ze mama ma arytmie serca a w związku z tym niemal wszystkie jej leki na nadciśnienie powinny być zmienione:wściekła/y: lekarz powiedział, ze tej arytmi mogła się nabawić juz dawno, ale do tej pory jakoś organizm sobie radził, dodał, że jak by tak jeszcze kilka dni pochodziła to mogłoby sie skończyć kolejnym wylewem:wściekła/y: neurolog nas do niego odesłała:tak: mam nadzieję, ze już teraz będzie dużo lepiej bo najadłam sie strachu miała wczoraj ciśnienie 217/139 a poprzedni wylew miała przy ciśnieniu 167/127 aż cud że teraz jakoś sie udało:tak:
Monia bardzo możliwe, ze to trawy, bo moja Gocha od kilku dni chodzi zasmarkana:sorry2: a nie myslałaś o odczulaniu dla Matiego? Ja błogosławię dzień, w którym się uparłam, ze M ma zrobić porządek z tą swoją alergią:tak: odczula sie teraz intensywnie i ma święty spokój

Witam w piekny dzień.
Wczoraj bylismy nad morze i spieklismy się ałććććććć.
Monia by dziś wszystko poszło jak należy .................... teraz pewnie w Kościle jesteście lub sie szykujecie.

Aneta
napisz cos więcej o odczulaniu........... ile płaciliście, jak często........ itp. Wszystkie info mi potrzebne bo zaczęłam się powaznie nd tym zastanawić.......... nie daję rady juz zmoim katarem, swędzeniem w uszach i podniebieniu:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Aguś my za odczulanie nic nie płacimy, bo w porę wydarłam skierowanie dla M do alergologa jeszcze w zeszłym rokui w lipcu miał pierwszą wizytę. Testy robił i od stycznia zaczął chodzić na odczulanie, najpierw co tydzień teraz jest na próbce B i chodzi chyba co 3 tygodnie ile to potrwa to nie wiem:baffled: zależy od efektów, które już są widoczne, bo do tej pory miał katar tylko 3 razy i wziął tabletkę i był spokój, a zawsze męczył sie już w zasadzie od maja aż przez całe wakacje i czasem nawet we wrześniu. Ciągle na lekach był:sorry2: on chodzi na kasę chorych wiec tylko szczepionki mnie kosztowały jakoś 280zł :tak:
Monia trzymam kciukasy aby wszystko poszło po Twojej myśli:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry