reklama

Wrześniówkowe mamy

O to gratulacje dla Julitki:-) wreszcie sie doczekała;-) zębowa wróżka była? Tusce niedawno wypadła górna jedynka (oczywiście ona tez jej pomagała;-)) wygląda prześmiesznie bez tego zęba, a co gorsze rusza się już kolejna więc jak wypadnie to dopiero będzie widok:-D

reklama
Pogoda faktycznie jest okropna:wściekła/y: wczoraj cały dzień padało i zimno jakby jesień a nie lato była:wściekła/y: dzisiaj już słoneczko powolutku walczy z chmurami;-)
Donuś ja mundialu nie oglądam:no: nie znoszę piłki nożnej:sorry:
u nas było ładnie :tak:
Ja rozgrywek klubowych nie śledzę, ale wystepy kadr narodowych lubię. Mimo, że Polska nie gra to i tak mam faworytów i sa emocje. Gdy grają jakies drużyny, których nie znam, to ogladam sobie zawodników i wybieram tę przystojniejsza :-D:-D:-D

Zapomniałam Wam się pochwalić, że Julitka straciła pierwszego ząbka! 6 lat po tym, jak sie pierwszy zaczął wyrzynać. Co rpawda duzo w tym pomogła mała rączka, która ciagle przy ząbku majstrowała, ale podejrzewam, ze to nie odosobniony przypadek :)

Nie ma dziś szefów, a więc natchnienia do pracy braaaaak!

Aguś, kostka do końca ułożona, udało sie? Biegasz teraz z miotła i ciagle przegarniasz piasek?
:szok::szok::szok: ona mnie podgląda:szok::szok:;-) latam na miotle jak baba jaga, lecę zdjęcie zrobić

gratulacje dla szczerbola............. u nas na razie tylko 2 dolne jedynki wypadły ale juz dorownały wielkością do pozostałych więc nie widać, górna jedynka sie pomalutku rusza.
Za to Maja w przeciągu tygodnia stała sie szczerbolem, a taka ładną szczękę miała, wypadła jej z jendej strony 3 a z drugiej 4 :-D
O to gratulacje dla Julitki:-) wreszcie sie doczekała;-) zębowa wróżka była? Tusce niedawno wypadła górna jedynka (oczywiście ona tez jej pomagała;-)) wygląda prześmiesznie bez tego zęba, a co gorsze rusza się już kolejna więc jak wypadnie to dopiero będzie widok:-D

taki urok pierwszoklasistów ---------- KONDUKTORÓW;-):-D potem zaczną 2 wypadac przy Komunii:tak::-D

u nas spoko..........

Hejka!

Pogoda sie wkońcu ładna robi...No i dobrze, bo dziś mnie chyab czeka pranie dywanu z małego pokoju, bo...w nocy mi wylała pralka! Miałam niezłą powódź, ale dzięki odkurzaczowi-kombajnowi uporałam się. W efekcie pół dywanu mokre, więc okazja do prania jak nic.

Kompletuję dodatki na wesele, bo to już 12.07!

Od poniedziałku Julitka idzie na półkolonie.:-)

Aguś, a pewnie, że podglądałam;-) Lecę na zamkniety

Hejka!

Pogoda sie wkońcu ładna robi...No i dobrze, bo dziś mnie chyab czeka pranie dywanu z małego pokoju, bo...w nocy mi wylała pralka! Miałam niezłą powódź, ale dzięki odkurzaczowi-kombajnowi uporałam się. W efekcie pół dywanu mokre, więc okazja do prania jak nic.

Kompletuję dodatki na wesele, bo to już 12.07!

Od poniedziałku Julitka idzie na półkolonie.:-)

Aguś, a pewnie, że podglądałam;-) Lecę na zamkniety

a cóz sie pralce stało?

Fajnie że julitka na te półkolonie idzie, moi mieli też iśc ale są w czasie kiedy Maja i my nad morze jedzimy a zapisują od razu na 2 tygodnie:wściekła/y:

U nas przelotne opady, słonecznie, ale wietrznie i zimny ten wiatr

wczoraj mnie natchnęło na porządki za pralką i odłączyłam wąż. potem go wsadziłam, ale widocznie za mocno, o wtedy pod cisnieniem go wywala (juz tak raz mieliśmy). Dzis nastawie pranie po południu i będę czuwać

Wreszcie wywiesili u nas listy pierwszych klas. Mam Tuśke u tej Pani co chciałam, ale chętnie bym z jej klasy wykresliła hmm chociaż 2 nazwiska, ale cóż nie mozna mieć wszystkiego;-):-D

Wreszcie wywiesili u nas listy pierwszych klas. Mam Tuśke u tej Pani co chciałam, ale chętnie bym z jej klasy wykresliła hmm chociaż 2 nazwiska, ale cóż nie mozna mieć wszystkiego;-):-D

to super
ja mam nadzieję, że Adaś będzie u tej Pani co Maja z nią teraz skończyła:tak:, u nas listy ponoc dopiero w sierpniu:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
u nas listy mają byc ok 25 sierpnia:wściekła/y: będą 4 klasy pierwsze 1 z pań to panie co uczyła Mateusza w 5 latkach super pani awansowała i poszła w zeszłym roku poszła na świetlice do szkoły a w tym roku dostanie juz wychowawstwo :tak:Dwie pozostałe panie też spoko mogły by byc jak nie trafi na panią Natalkę najgorzej będzie jak trafi na tą jedną z tych czterech której niechce:dry: a dzieci do klas nie bedą u nas przydzielani ulicami jak było zawsze tylko wg dat urodzin:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry