Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas było ładniePogoda faktycznie jest okropnawczoraj cały dzień padało i zimno jakby jesień a nie lato była
dzisiaj już słoneczko powolutku walczy z chmurami;-)
Donuś ja mundialu nie oglądamnie znoszę piłki nożnej
![]()

Ja rozgrywek klubowych nie śledzę, ale wystepy kadr narodowych lubię. Mimo, że Polska nie gra to i tak mam faworytów i sa emocje. Gdy grają jakies drużyny, których nie znam, to ogladam sobie zawodników i wybieram tę przystojniejsza
Zapomniałam Wam się pochwalić, że Julitka straciła pierwszego ząbka! 6 lat po tym, jak sie pierwszy zaczął wyrzynać. Co rpawda duzo w tym pomogła mała rączka, która ciagle przy ząbku majstrowała, ale podejrzewam, ze to nie odosobniony przypadek
Nie ma dziś szefów, a więc natchnienia do pracy braaaaak!
Aguś, kostka do końca ułożona, udało sie? Biegasz teraz z miotła i ciagle przegarniasz piasek?

ona mnie podgląda
;-) latam na miotle jak baba jaga, lecę zdjęcie zrobić
O to gratulacje dla Julitki:-) wreszcie sie doczekała;-) zębowa wróżka była? Tusce niedawno wypadła górna jedynka (oczywiście ona tez jej pomagała;-)) wygląda prześmiesznie bez tego zęba, a co gorsze rusza się już kolejna więc jak wypadnie to dopiero będzie widok![]()
potem zaczną 2 wypadac przy Komunii

Hejka!
Pogoda sie wkońcu ładna robi...No i dobrze, bo dziś mnie chyab czeka pranie dywanu z małego pokoju, bo...w nocy mi wylała pralka! Miałam niezłą powódź, ale dzięki odkurzaczowi-kombajnowi uporałam się. W efekcie pół dywanu mokre, więc okazja do prania jak nic.
Kompletuję dodatki na wesele, bo to już 12.07!
Od poniedziałku Julitka idzie na półkolonie.:-)
Aguś, a pewnie, że podglądałam;-) Lecę na zamkniety

Wreszcie wywiesili u nas listy pierwszych klas. Mam Tuśke u tej Pani co chciałam, ale chętnie bym z jej klasy wykresliła hmm chociaż 2 nazwiska, ale cóż nie mozna mieć wszystkiego;-)![]()
, u nas listy ponoc dopiero w sierpniu

będą 4 klasy pierwsze 1 z pań to panie co uczyła Mateusza w 5 latkach super pani awansowała i poszła w zeszłym roku poszła na świetlice do szkoły a w tym roku dostanie juz wychowawstwo
Dwie pozostałe panie też spoko mogły by byc jak nie trafi na panią Natalkę najgorzej będzie jak trafi na tą jedną z tych czterech której niechce
a dzieci do klas nie bedą u nas przydzielani ulicami jak było zawsze tylko wg dat urodzin