reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam kobietki!!

Oj, zmeczona jestem weekendem, bo mielismy przez 2 dni gości i grille. Brzuch mam jak piłka i niedospana jestem!

Dzis zawiozłam niuńkę na pierwszy dzień półkolonii. Troche się stresowała, ale czuję, że będzie zadowolona.

A wiecie coś na temat książek? Kiedy nam będą dawać te darmowe, czy są jakieś ćwiczeniówki?

Witam w upalny dzionek:-)
Donuś u nas książki mają być w sierpniu do odbioru w sierpniu dodatkowo mamy kupić tylko do religii przynajmniej takie info my dostaliśmy na koniec roku szkolnego;-)

Hejka
Wczoraj rodzice zabrali Adasia do piątku na wakacje:-D, w weekend jedzimy na urodziny kuzyna dzieci ( 7 lat) a w nastęopnym tygodniu ma być wymiana i Maja jedzie do dziadków:tak:, potem to juz trzeba będzie na obóz młoda szykować a nas na te kilka dni nad morze, póxniej nudy w domu i 11 sierpnia planujemy wypad do Legolandu:tak: a potem już czekanie na rok szkolny:sorry2:

Donuś z tego co nam Pani mówiła, to będą jakies ćwiczenia które trzeba będzie dokupić i angielski i religie też, a jak ćwiczeń nie będzie to trzeba będzie sie na kserówki składac co miesiąć:crazy: ot takie darmowe podręczniki nam dali:wściekła/y::wściekła/y:

u nas ukrop........

Witam w kolejny piękny ciepły dzień:-)
mam u siebie na wakacjach córkę od brata Olivkę (7lat) i oczywiście więksozści dnia dzieciaki szaleją w basenie:tak:
w sobotę Mati jeszcze będzie występował z przedszkola na festynie organizowanym dla niepełnosprawnych.
Książki u nas dzieci dostaną dopiero we wrześniu jak juz bedą chodzic do szkoły,czy jakies ćwiczenia bedą jeszcze nie wiadomo ale jak będą to koszt pokrywa szkoła nawet nie wiadomo czy książek do angielskiego nie będzie u nas szkoła finansowac my chyba mamy kupic tylko do religii :tak:
Mati ma już plecak obrany najpierw znaleźliśmy go na allegro a później widzieliśmy go u nas w księgarni i Mati za każdym razem jak tam jesteśmy to sprawdza czy nikt mu go nie wykupił:-Di chyba po niedzieli po niego skczymy bo na początku jak patrzałam to był on po 117zł a a allegro po 84+przesyłka a wczoraj jak byliśmy to jest na niego 20% rabatu czyli kosztuje ok 93zł
REAL MADRYT PLECAK SZKOLNY Sportowy RONALDO NEW (4374724082) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Witam wieczorowo:-) Mam pytanko jakie kupujecie plecaki swoim pierwszakom? Chodzi mi o to czy takie normalne nakładane czy te z funkcja jak walizka ciągne;-) bo już durna jestem i sama nie wiem na co sie zdecydować:eek:

ja kupuję taki normalny nakładany na plecy:tak:Ola też taki ma i z tego co widzę to wiekszosc dzieci u nas w szkole ma takie nakładane :tak:

brrr pogoda u nas dziś do niczego wczoraj dzieci cały dzień siedziały w basenie a dziś cały dzień leje deszcz buuuuuu

Hej Kobietki!

Ale dziśleje. Trcohce odpoczynku od tego skwaru. byleby w sobotę w miarę słonecznie było, bo mamy to wesele. powoli dopinam wszystko na ostatni guzik, żeby o niczym nie zapomniec.

Julitka zachwycona półkolonią. Cieszę się, że miałam dobry pomysł.

U nas na stronie szkoły w wykazie podręczników dla 1szej klasy jest tylko katechizm, więc resztę nam raczej dadzą.

Jeśli chodzi o tornister, to jeszcze sie nie rozgladałam. Jakos nie wydaja mi sie wygodne te ze stelażem, aczkolwiek nie przymierzałam jeszcze. W sumie to nalezy sie zastanowić, czy dziecko bedzie ten plecak samo musiało targac i czy mu jest potrzebna walizeczka. Ja Julitke zawoże i odwożę ze szkoły, więc sama to ona raczej nie bedzie tornistra dźwigać. Wiadomo, że musi być sztywny.

witam:-)
Olivka do końca tygodnia nie dotrwała już wczoraj chciała żeby po nią przyjechali....
dziś pogoda nas nadal nie rozpieszcza ale jest coś lepiej niż wczoraj bo nie pada i gdzie niegdzie przebija się słoneczko,,,,
Donuś fajnie że Julitka zadowolona z półkoloni :)

reklama
Witam.
Ja nie wiem co jest ale naokoło Sz-ka pada, leje, burze, nawałnice itp. a do nas ani kropelka nie dochodzi wrrrrrrrrrrrrrrr ja stoję codzinnie z wężem:wściekła/y:
Wieje i to strasznie.

Donus super, że Julitce się podba na półkoloniach, ja miałam zapisywać ale zaczynaja się w tym tygodniu co jesteśmy nad morze a nia tydzień nie zapisuja tylko od razu na dwa

Adaś dzielnie znosi rozłąkę , miał kryzys we wtorek, ale jest juz dobrze, we wtorek tez z Maja byłam w Czarnem na basenie, potem zajechalismy do Mai przyjaciółki no i dziewcze sie zostało do piątku, więc od wczoraj mamy z J wakacje od dzieci:tak:

Donus zazdroszcze weselicha, u nas w rodzinie będzie w pażdzierniku ale raczej proszeni nie będziemy:-(

Aneta co do plecaka to z tego co widzę nie praktyczne są te do ciągnięcia, no i cięższe, najlepiej tylko usztywnione plecy a i tak tego nie noszą......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry