Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Monia, w Biedronce są piórniki Realu Madryt![]()

szybko zlecaly te wakacje............my też juz prawie całą wyprawkę mamy brakuje tylko kilka małych rzeczy...no i tyty:-)

laptop i tablety i inne elektorniki przecież to tez okienko, ale ja jakos do stacjonarnego jestem przyzwyczajona.
.......... własnie znów słysze kłótnie i krzyki 

ciesze się, że nie trafił z chłopakami z osiedla tymi najgorszymi
........... jest jeszcze jedna klasa usportowiona i tam jest połowa przedszkola. Jak młodemu mówiłam, że nie ma kolegów starych to się ucieszył i powiedział : ufffffffffffffff
z nad morza wróciliśmy w poniedziałek. Pogoda nawet dopisała, bo w sumie był tylko jeden dzień że nie byliśmy w ogóle na plaży:-) miejsce bardzo fajne, warunki mieszkaniowe super i cena bardzo fajna;-) także na przyszły rok znowu tam chyba zawitamy
niestety po powrocie czekała na nas nie miła niespodzianka
włamali nam się do piwnicy
w sobotę planujemy ognisko na pożegnanie wakacji:-)
dziewczynki pewnie z Violetty bo teraz szał na nią jest i pełno plecaków z nią widziałam;-)
więc wybór mieliśmy dość okrojony .
ale plecak Tuśka wolała ze zwierzątkami i nawet znalazłyśmy taki z naszym Mafikiem;-)ZESTAW TORNISTER / PLECAK CLEO FRANK + PIÓRNIK (4535647097) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. co do wyprawki to my mamy chyba wszystko nawet kapcie i strój na basen
ale zobaczymy co tam Pani jeszcze wymyśli w poniedziałek
a dzisiaj sąsiad przyszedł powiedzieć, ze po drugiej stronie w naszej klatce dzisiaj znowu było włamanie normalnie jakaś plaga