reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam kobietki!

Zdrówka dla chorowitków! U nas też mała przewra w szkole, bo w weekend Julitke bolało gardło, wczoraj p. dr stwierdziła, ze nic sie nie dzieje, tylko po prostu boli gardło:rofl2:. Dzis juz niby O.K. rano było, ale dla pewności pojechała niuńka do babci. Jutro juz pójdzie do szkoły.

U nas juz mieli w zeszłym tyg. prace domowe. Co prawda raz tylko do pokolorowania, a drugim razem juz w ćwiczeniówkach.

Wczoraj jeszcze musiałam kupić wyprawkę na świetlicę. Na szczęście udało mi się znaleźc wszystko w Biedronce bez wielkiego jeżdzenia po róznych sklepach.

Aguś, u nas tak z jedzeniem było w zeszłym roku i dlategow tym tak się bałam, bo wiadomo, ze teraz dzieci same już muszą mysleć o tym, żeby wyjąć bułkę. Coś niunka wspominała, ze Pani im przypomina nawet.
Znalazłam fajne klocki dla Julitki na urodziny KLOCKI kukurydziane PLAYMAIS zestaw 700 sztuk. Moja gwiazda lubi takie twórcze prace.

Chyba konczy się ładna pogoda. Oby mi tylko w sobotę dupsko na tym weselu nie zmarzło:-D Chyba nie muszę powtarzać, że baaardzo mi się NIEEEE chce!

Wasze maluszki rosną i ich potrzeby się zmieniają ?? mamy proste rozwiązanie
Sprzedaj na mamasprzeda.pl ubranka z których dzieci już wyrosły, ubrania ciążowe i sprzęty, które mogą przydać się innym mamom a za zarobione w ten sposób pieniądze kup to cego teraz potrzebuje twoje dziecko !!
Na mamasprzeda.pl nie placi się żadnych prowizji i nie ginie się w tłumie - przyszłośc w sprzedaży internetowej jest dziś po stronie portali ukierunkowanych na jedna grupę - na mamasprzeda.pl tą grupą są mamy !!!

Zapraszamy

Ps jeśli pisesz bloga lub znasz dobrego bloga dla mam (dotyczącego wszelkich tematów interesujących młode i ambitne mamy) powiedz nam o tym - zapraszamy do programy "Bloguj z mamasprzeda.pl" - więcej informacji na kontakt@mamasprzeda.pl

Hejka wszystkim NIEOBECNYM:crazy:

Pogoda paskudnaaaaaaaaaaaaa, jesień tuż, tuż...........
U nas spoko, Adaś jednak nie chodzi na karate, niby chciał, ale jak mielismy sie zbierać, to mówi, że jednak nie chce chodzić............ a na siłę go prowadzac nie będę, przecież z takich zajęć trzeba mieć satysfakcję......... stwierdził, że raz na jakis czas z tatą pójdzie na basen i to mu wystarczy:sorry:

Donuś faje te chrupki........... my w tym roku postawilismy na funkcjonalność, młody dostanie radioodtwarzacz, ten co miał popsuł mu sie jakiś czas temu, ma teraz radio ale to nie to, bo , cytuję: "nie ma gdzie u siebie słuchać płyt z angielskiego", nic wypasionego i firmowego nie kupilismy, zwykły, najtańszy.

Spóźnione:

Julitko , księżniczko, duzo zdrówka, uśmiechu, grzecznych rodziców, samych radosnych chwil i sukcesów w szkole i poza nią.
wszystkiego_najlepszego_kochanie_2.jpg

Ostatnia edycja:
Hej!

Aguś, dziękuję bardzo w imieniu Julitki za zyczenia. wczoraj kilka osób dzwoniło z zyczeniami, to była taka dumna i zadowolona, ze akurat do niej dzwonią :)
Te klocki kupiłam na prezent od teściowej.
my dalismy też funkcjonalny, aczkolwiek upragniony prezent: pościel Monster High i szczotka elektryczna.
Od Siostry dostanie szkicownik modowy z naklejkami Monster. A reszta to jedna wielka niespodzianka :-)

U nas po wczorajszej jesieni juz cieplutko i słonko. tak podobnież ma byc nadal.
Trzymajcie, proszę, kciuki za to moje jutrzejsze wesele, zebym sie nie wynudziła jak mops, bo nadal mi się nie chce....

W pon. po południu chyba sie rozerwę, bo mam i zebranie w szkole i basen i na wszystko cche pójśc. Oczywiscie bedzie wszystko biegiem i w stresie...

Kobietki miłego i słonecznego weekendu!

Jakoś ostatnio na wszystko mi czasu brakuje:szok: ale od jutra urlop wiec może jakoś się w końcu pozbieram;-) dzień za dniem leci. Młoda zachwycona szkołą:-)
Spóźnione, ale szczere 100lat dla Julitki i od nas:-) spełnienia marzeń samych sukcesów w szkole:-)
Donuś my młodej w zeszłym roku takie klocki sprezentowaliśmy chyba na gwiazdkę:tak: teraz ma jazdę na te bransoletki gumkowe ;-) więc prezenty wszyscy mamy z głowy ;-)
Luandzia jak tam twoje dziewczyny?

witam
Donuś jeszcze od nas 100 lat dla Julitki:-)a na weselu pewnie bedzie super bo tak zazwyczaj jest jak sie nie chce iśc to jest fajnie
u nas ok Mateuszowi w szkole nadal się podoba ale dziś powiedział że dzieci mu dokuczają i go biją i oczywiście zaniepokoiło mnie to:-(powiedział że mówił pani i pani dawała uwagi tym dzieciom....

Hej anatesa dzięki że pytasz helenka dobrze a zuzia z grypy żolądkowej przeszła płynnie w zapalenie ucha:|byłam z nią dzisiaj u laryngologa i nie wiem czy nie będę musiała podać jej antybiotyku bo czuje się gorzej i temperatura zaczęła się jej podnosić zobaczymy co będzie jak panadol przestanie działać. Generalnie w szkole była tylko w poniedziałek. Donkat sto lat dla Julitki i udanego wesela. My mamy jutro jechać na czterdziestke do siostry W do Krakowa ale nie wiem jak będzie z Zuzią . Monia ja bym pogadała z panią.
Jakbyście były zainteresowane darmową mapą
https://mapa.premier.gov.pl/

Ostatnia edycja:
Witam,

dziękuję dziewczyny za zyczenia dla Julitki :-)

Wesele można zaliczyć do udanych, bo się wytańczyłam, że az dziś połamana chodzę, ale nie było takiej atmosfery weselnej, z racji tego, że nikogo nie znaliśmy oprócz teściów.

Luandzia, nam te mapki dodawali do Elementarza. Zdrówka dla Zuzi.

Monia, podytuj jeszcze Mateusza o zachowanie dzieci i ewentualnie pójdź do pani.

My dziś mamy zebranie.

reklama
witam w słoneczny poniedzialek
Luandzia i jak Zuzia?
Donuś jak tam poo weselu?
ja MAteusza tez juz mam chorego :( byliśmy i w sobotę i wczoraj na pogotowiu....gorączkował i kaszlał w sobotę lekarz słyszał pojedyńcze świsty wczoraj tak kaszlał że go aż na wymioty zbierało i żadne syropy na kaszel nie przynosiły ulgi:no:dostał antybiotyk,Najpierw też myslałam że mu nie podam ale w nocy znów obudził się cały rozpalony i kaszlał że aż go dusiło i mu podałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry