reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam.
Monia jakm tam chory?
Donus no niestety nie widzimy sie w tym roku, jeszcze wczoraj wieczorem myslelismy że pojedzimy ale z sąsiadami, dziś dzwoniła, że sie wykruszają, a dla naszej tylko dwójki to za drogi interes.

U nas zaczęło się smarkanie i drapanie w gardle, mam nadizję że przepędze to, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, na razie dzieciorki w szkole:tak:

reklama
Hejka!

Widzę, że glut robi się wszechobecny, u nas też sie pojawił, ale mysle, że nie zagości an zbyt długo...

Wczoraj zaczął nam się basen. Julitka zadowolona, szybko sie odnalazła. A pamietam jaki był ciężki zeszłoroczny wrzesień...

U nas w szkołach też zapanował gumkowy szał i to wsród dziewczynek i chłopców też! na szczęście nie jest to drogie:-D. jka byłyśmy w centrum chińskiem w piatek po nowe kolory, to pani wykładająca gumki mówiła, ze juz nie ma siły, bo co trochę musi dokładać nowe, tak szybko sie sprzedają.

U nas impreza urodzinowa w ten weekend. Musze dziś zamówic tort.

Aguś....a ja miałam wielką nadzieję, że się uda...

Cześć ;) moje dziewczyny już zdrowe chociaż Zuzia nadal na antybiotyku ,ale chodzi do szkoły .Imprezę urodzinową planujemy na sobotę czyli dokładnie w urodziny Zuzi , nie planuje niczego specjalnego , myślę ,że dziewczyny są na tyle duże ,że dadzą radę same się sobą zając ,chcę zabrać je do kina ,a potem pobawią się w domu. Może W zrobi jakieś prażone na zakończenie lata ,bo większość rodziców to nasi znajomi.
Donkat gumki to też u nas szał , Zuzia jeszcze nie ma ,ale już jedna koleżanka obiecała jej na urodziny;-)

witam
Donus fajnie ze Julitce podoba sie na basenie:tak:
u nas treningi są pod znakiem zapyania:-(
Luandzia , Agulka u nas też jest szał na te gumki w szkole dziś własnie mi to Ola oznajmiła ;-)wiec w tym tygodniu czeka mnie zakup gumek:-D
my impreze urodzinową robimy jutro czyli tak jak Mateuszowi wypada. Pierwszy raz nie będzie tortu ale świeczki będa w ulubionym cieście czekoladowym Mateusza :cool2:
mnie chyba też cos rozkłada smarkam i gardło mnie pobolewa no i jakiś stan podgorączkowy był...... a Mateusz juz jest dużo lepszy:tak:
DOBRANOC :-)

Witam.

Donuś ja też żałuję, ale teraz tak sobie myslę, że dobrze, bo bysmy się zwalili a Ty robisz Julitce urodzinki............... kłopot w naszej osobie byłby Ci niepotrzebny:no:

My robimy tort w niedzielę, rodzinnie, choc nie można tego tak nazwać bo znów teściowej i szwagierki ( chrzestnej) nie będzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Szał na gumki jest oczwywiście i na pomorzu:-D Adaś ma równeież swój zestaw:tak:

Monia oby Cie nie rozłozyło

Anetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??????????????????????

Monia, WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA MATEUSZKA! FAJNYCH KOLEGÓW W KLASIE I POWODÓW DO RADOŚCI NA CODZIEŃ!!!

Jka zdrówko?

Aguś, ja celoow nie pisałam o planach urodzinowych wcześniej, żeby Was nie odtsraszyć;-)Dalibyśmy radę, juz wszystko obmyśliłam

Tort zamówiony, miał byc z Monster High ale jednak miłość do zwierzaków zwyciężyła i Julitka wybrała z pieskiem.

Monia, czemu treningi pod znakiem zapytania? Nie chce Mateusz chodzić?

W tym tygodniu każde popołudnie zajęte! Ciagle muszę za czymś jeździc do miasta...

Witam
my juz po imprezie urodzinowej:-)impreza udana wszystko poszło ok:tak:Mati zachwycony bo dostał i kasę i prezenty a prezenty wszystkie związane z piłką nożną i Real Madryt:-)
Donuś dziękujęmy za życzenia:-)a jesli chodzi o te treningi to skomplikowane -Mati chce grac ale w tej młodszej grupie co mieli grac rocznik 2008 i młodsi trener powiedział że nie mogą grac a w tej z jego rocznika czyli 2007-2006 grają bardzo dobrze i Mati i ta pozostała 4 chłopców się tam nie nadaje obawiam się ze w tej grupie by się zniechęcił... jest jeszcze jena opcja -konkurencja tzn inny klub w naszej miejscowości od marca jest grupa dzieci 2007-2009 i nadal są nabory więc jesli w tym klubie nic nie wyjdzie to przenosimy się:tak:

Ja umieram, wczoraj dopadł mnie ból zęba............. dawał juz o sobie znać przed Legolandem, ale jakoś........... jak zwykle zwlekałam, ale wczoraj dał do wiwatu, zaraz mam wizytę, bo rano wstałam i od nowa jeden wielki BÓL............... jest tam dziurka więc nie ma co sie dziwić:-(

Monia od nas nie było zyczeń................ zdrówka, kolegów i spełnienia marzeń. Super że impreza i prezenty dopisały:tak:

Dziekujemy za życzenia:-)
Agulka współczuję bólu zęba....dobrze że juz po sadyście
uffff sprawa treningów rozwiązana:-)dopytałam byłego trenera co i jak i on się dopytał tego co niby mieli u niego grac tego z 2008 no i mogą chodzic:-):-):-):-):-):-)

reklama
Witam kobietki!

Pogoda sie psuje-buuuu! A ja bym jeszcze chciała na jutro troche ciepełka na Julitki imprezkę:baffled:

Monia, fajnie, że udało Ci się załątwić treningi

Wczoraj byłam z Julitka u endokrynolog. Stwierdziła, ze te bujne włoski na naogach, to na 90% jej uroda (wątpliwa!), ale dla mojego spokoju zleciła nam kilka badań szczegółowych.

Czy u Was też wszyscy robią zakupy w Lidlu, zeby otrzymać stworki? Kinderki.eu: KOLEKCJONER STIKEEZ
Oj, wczoraj dałam sie namówić Julitce, bo przecież ona też chce je mieć...

Nas dziś mieli przynieść worek i rękawiczki, bo jest sprzątanie świata.

Aguś, jak ząb?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry