reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam kobietki,

zastępuje w pracy E. i oczywiscie od kilku dni mam zachrzan.

Buro dziś u nas, a tak sie przyzwyczaiłam do ładnej jesieni.

Wczoraj byłam z Julitka na różancu i dzis też idziemy! Poszła we wtorek z koleżankami pierwszy raz i jje sie spodobało, bo po kolei chetne dzieci mówia przez mikrofon modlitwę.

Czy Wasze dzieci też są niegrzeczne? Julitka to wielki pyskol, madruje się, nie jest posłuszna, o wszystko muszę sie dopraszać godzinami, a już jej niezorganizowanie doprowadza mnie do szewskiej pasji!!!! No i oczywiście wiecznie jest nieszczęśliwa!

Monia, oby szybko poszło i bez strachu :-)

Anetka, oj, bardzo bym chciala obejrzec reportaż. Może rowieja sie moje wszelkie wątpliwości i wtedy już na 100% bedę pewna, ze podołam opiece nad jezykiem:-)

Aguś, zdrówka dla Adasia

U nas w pracy wszyscy smarkają już od 2 tyg. tylko ja nie. zaczęła mnie brać chrypka, ale na razie skutecznie ja odganiam. Moze się uda...

Miłego i słonecznego weekendu kobietki!!!

witam
my30min temu od lekarzy wróciliśmy a o 7 jechaliśmy
najpierw u laryngologa byliśmy
dostał skierowanie na podciecie więzidełka pod jędzykiem i boczne costam i ew, lekarz ma stwierdzic czy to podlega pod plastykę
no a jeśli chodzi o kaszel to noc ładnie przespał
a rano znów kaszel
dałam mu syrop ale od 7-9 non stop duszący kaszel
a że tam gdzie jest laryngolog kilka drzwi dalej przyjmuje nasza alergolog wiec poszłam się spytac czy nas przyjmnie
no i przyjeła przebadała go słyszała świsty wiec kazała zrobic spirometrie
po spirometrii wziewy rozkurczające oskarzela 15min poczekac i znów spirometrie
no a później znow do niej z wynikami mieliśmy wrócic
no i stwierdziła że po wziewach jest poprawa że to jest ewidentnie astma
bo jak by był chory to po wziewach nie było by takiej poprawy
przepisała jeszcze jakies inne wziewy no i ma byc cały czas na wziewach i najlepiej nie podawac żadnych syropów od kaszlu....

Donuś oj mój Mateusz też jest niegrzeczny ,nieposłuszny to co piszesz o Julitce to tak jak pisała byś o Mateuszu....a myślałam że tylko on taki jest:sorry2:
Agulka zaraz głosik oddam:tak:

Aguś, zagłosowałam. tylko raz mozna?

Monia, ale sie dziś wysiedzieliście w przychodni! łoj!

no niestey tylko raz z jednego IP, więc zachęcam u kogoś innego tez oddac głosik:tak: Dzięki za oddane:-)

Mój młody też niegrzeczny........... Donuś nie jesteś sama z pyskówkami, uwagami, docinkami i mnie jest jeszcze szczypanie, bicie jak ktos nie widzi oczywiście...... siostry:wściekła/y:, ale młoda sie nie daje:no::-D

Monia niezła bieganina.

Młody nie gorączkuje od środy wieczór, ale głos ma suuuuuuuuuuuper. Dziś stwierdził, że jednak już tęskni za szkołą:szok:

Witam o poranku:-) z kawką oczywiście;-) szaroburo za oknem a ja chciałam wreszcie kwiatuchy na działce powsadzać:tak: nie wiem czy to zrealizuje:dry: tym bardziej, że nie mam auta, bo M mi zabrał, a jego znów u mechanika:wściekła/y: jak dobrze pójdzie to go w środę zamienimy na inne bo już masakra z tym mercedesem:wściekła/y:
Monia jak Mati?

A reportaz to chyba za duże słowo ale ma być podobno jutro na TVP2 w pytaniu na śniadanie:-)

Witam o poranku:-) z kawką oczywiście;-) szaroburo za oknem a ja chciałam wreszcie kwiatuchy na działce powsadzać:tak: nie wiem czy to zrealizuje:dry: tym bardziej, że nie mam auta, bo M mi zabrał, a jego znów u mechanika:wściekła/y: jak dobrze pójdzie to go w środę zamienimy na inne bo już masakra z tym mercedesem:wściekła/y:
Monia jak Mati?

A reportaz to chyba za duże słowo ale ma być podobno jutro na TVP2 w pytaniu na śniadanie:-)
witam
Mati już mozna powiedziec że ok dziś poszedł do szkoły juz:tak:

u nas ciepło ale bez słoneczka. Zosi dziś nie mam mam wolne;-)
jakas taka do niczego dziś jestem nic mi się nie chce:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry