Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no włąśnie dziołchy widzimy się w wakacje, jakieś decyzje trzeba podjąc by móc po trochu odkładac, by nie było to obciążeniem jakims dodatkowym
CO WY NA TO?????????????????????????????????? Gdzies może po środku kraju, by każda miała po równo tej drogi.Czesc dziewczyny, myslalam, ze tu wszystko dawno wymarlo....a tu![]()
Nie ma takiej opcjiraz z mniejszą raz z większą częstotliwością ale się tu meldujemy
pewnie jeszcvze o swoich wnukach tu będziemy pisały
Witam w pochmurny, deszczowy poranek oczywiście z kawką bo inaczej bym chyba już spała pod biurkiem;-) Jutro mamy pasowanie na ucznia![]()

Witam babeczki
W końcu wróciłam na swoje stanowisko i mozna powiedzieć, że wróciłam do normalności.
Anetka, mam nadzieję, ze będę mogła obejrzeć jeżyki w necie
Wyhaczyłam tani tran w Superpharm, bo teraz mieli szał cenowy.
a witamy, witamy i o zdrówko pytamy:-)
rozczuliło mnie to, bo faktycznie zaczynałyśmy od ciąży i pieluch, teraz pierwszaki, ani sie obejrzymy będziemy przezywać pierwsze poważne miłości, a potem studia!
My ślubowanie mamy 07.11.
Aguś, lecę obejrzeć Mai pokój
My w te wakacje pewnie nie będziemy szaleć z wyjazdami, ale na jakieś spotkanie w centrum jak najbardziej się piszę:-). Myślę, że mozna powoli mysleć o terminie, miejscu i nawet jakąs cieakwą ofertę na gruponie wyhaczyć.

wczoraj cały dzień przeleżałam, a dzisiaj już jako tako się czuję ale szału nie ma
i na struny głosowe mi poszło
mam taki głoś jakbym z tydzień dobrze pochlała