Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

okazało sie, ze pod buazerią była jedna wielka masakra
ale już mam wszystko ogarniete. Dzisiaj M ma dokończyć malowanie, jutro panele i pierdółki no i szafe trzeba zamówić, ale czekam aż bedą panele bo nie wiem jaki wymiar

No i Julitka dostanie Furby party rockers.Hej kobietki!
Majandra, trzymam kciuki za kolejny raz
Wierzą Wasze dzieci ejszcze w Mikołaja? Julitka cały czas tak, pomimo że czasami miewałą wątpliwości, ale jako że w tym roku zazyczyła sobie Furby Boom za 300zł i twierdziła, że Mikołaj nie kupuje zabawek, tylko je produkuje, więc nie będzie miał z tym problemów, to powiedziałam, że jest za późno na wysłanie listu i że my kupimy jej fajny prezent. O tym liście to faktycznie zapomniałyśmy, ale wiadomo, ze za późno nigdy nie jestNo i Julitka dostanie Furby party rockers.
Kurcze, listopad a ja mam nawał w pracy, zamiast luzu już.
Czytałam przepowiednie, że nie będzie srogiej zimy w tym roku, oby się spełniło:-)
Co robićie w Andrzejki? Nas znajomi wyciagnęli na zabawę. Nie cche mi się, ale juz słowo się rzekło...

więc nie wiem jak dalej będzie:-(
i dzieki Bogu rodzice sprezentowali mi prawko na 18tkę bo teraz na bank bym nie zdała