reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witajcie kobietki!

Agus, Aguś, mała poprawka: odezwałam się 20.02 przywołując Was do pisania;-):-).

Myślicie, że w marcu bedzie mniej chorób, niż w lutym. U nas była tragedia z dostaniem sie do lekarza, poodbnież wszędzie ogromne kolejki.
Wirus za wirusem i wirusem pogania. My się trzymamy, chociaż ja mam strasznie męczący suchy kaszel od ponad tygodnia. Wczoraj w koncu podjechałam na pogotowie, ale osłuchowo czysto, więc teoretycznie ejstem zdrowa :sorry2:

Sa kolejne kupony znizkowe na Allegro, pilnujecie, żeby zdążyc śćiągnąć ;-)

Aguś, gratulacje dla recytatorów :-)
Julitka dostała ostanio 6 za wierszyk o zegarze z elementarza :-)

Witam
zimno ,pochmurno i pada śnieg !!!!!!!!!!!!!!!1:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:gdzie ta wiosna??????????
Donuś gratki dla Julitki:-)
też mam nadzieję że z marcem te choroby ustąpią bo u nas to ciągle było coś....z tego co widzę to dużo ludzi i dzieci choruje..........

dziewczyny medujcie się zapraszam na kawkę bądź herbatkę ;-)

Hej kobietki!

w pracy ciagle coś, ciągle ktoś...jednym słowem mały zachrzan:sorry:

Kaszel-mój wierny przyjeciael od 2 tygodni, jeszcze mnie nie opuścił :-D

Krokusiki kwitna a snieg pada:szok:Ta zima w marcu wcale mi nie pasuje:no:

Wzięłam sie za siebie i cwiczę w domu i ograniczam żarcie. monia, a u Ciebie jak z wagą ?

Donus długo Cię trzyma ten kaszel bierzesz coś na niego?
A z moją wagą różnie raz lepiej A raz gorzej Ale nie ma tragedii.

reklama
Do góry