Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W moich byś nie chciała mieszkaćKobietki, chciałabym więc mieszkać w Waszych okolicach...niestety u nas sa takie stawki komunijne i to mam wiadomości z 4 niezależnych źródeł:-( Szok!![]()

Stresująco, ale ogólnie chyba nieźle mi idzie. Nie lubię parkować i wyjeżdżać z parkingu.Majandra, jak się czujesz za kierownicą?
Anetka, autko małe, zwinne, niech się dobrze spisuje :-)

przynajmniej tak wizualnie
pamietam, że jak zaczynałam jeździć to też nie lubiłam parkować
a teraz to już mi wszystko jedno w najmniejszę dziurę sie wcisnę
ostatnio tak zaparkowałam, że wjechać wjechałam tylko miałam mały problem
zabrakło mi szyberdachu zeby przez niego wyśąść

Jaka piekna dyskusjaaaaaa
Donuś pytałam jakiś czas temu o soczewki? Jak tam się nosi?
Aneta, zagoń baby do roboty jak przyjdą;-) Autko , fajniutkie, by się lepiej sprawowało niż nasze, choć narzekac nie mogę bo przez pierwsze 2 lata nic z nim nie było
no ale nasz na ropę więc ................... NIGDY więcej disela
P.S. chodzi o Renault

Witam I ja
Ola niedługo jedzie na zieloną szkołę do Łeby aż jej zazdroszczę A jeszcze mają tam mnóstwo atrakcji... A mnie czekają zakupy zaopatrzeniowe na 2tygodniowy wyjazd...
Wczoraj mieliśmy zebrania i Ola to zdolniacha A Mati... Z nim różnie niby potrafi Ale straszny i nieobowiazkowy leniuszek.

Pół na pół
Stresująco, ale ogólnie chyba nieźle mi idzie. Nie lubię parkować i wyjeżdżać z parkingu.
Ja mam jeszcze mniejsze autko. Takie Fotos de VENDO FLAMANTE HYUNDAI GETZ 1.6 FULL 2007 - Pichincha - Autos Nawet ten sam kolor, tylko silnik słabszy.
Witam z kawka:-) wekend minął szybko, gril udany;-) muszę Wam powiedzieć, że po cichu się domyślamy, ze moja mam chyba sie z kimś spotyka;-) trzymam kciuki, bo jeśli dobrze sie domyślam to bardzo sympatyczny Pan
MajandraTwój chyba wiekszyprzynajmniej tak wizualnie
pamietam, że jak zaczynałam jeździć to też nie lubiłam parkować
a teraz to już mi wszystko jedno w najmniejszę dziurę sie wcisnę
ostatnio tak zaparkowałam, że wjechać wjechałam tylko miałam mały problem
zabrakło mi szyberdachu zeby przez niego wyśąść
![]()

. Julitka już wie, co bedę móiła po niemalze każdym zaparkowaniu na mieście: córciu, ostrożnie z drzwiami, żebyś nie obiła komuś samochodu 

a mojemu M dopiero od niedawna tak sie porobiło;-) wcześniej jak Twój P zakupy to była kara
ja sie śmieję, ze on ma kryzys wieku średniego