Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale ja zrobie tak, że jak mi bedzie tak srał dalej (narazie spokój) to wezwę lekarza na domową wizytę na wszelki wypadek, a jak mu nie przejdzie do jutra to pojade po recepte na mleko to specjalne. Bede sobie laktacje podtrzymywac laktatorem (wypozycze elktryczny bo tym mim to mym sie umahała tylko) i powrocimy do karmienia piersia gdzies dopiero za tydzien, jak juz moj pokarm bedzie wolny od białka.
Siedzialam wczoraj z Nel do 4..i w koncu skonczylo sie na Nanie..dzieka Bogu ze mialam w lodowce bo musialabym isc do apteki,potem oczywiscie sie poryczalam z tego wszystkiego i takie bledne kolo..jak uniknac stresu.Dzis z rana zjadla z cycka i zasnela wiec chyba cos jej tam polecialo,nie wiem czy sciagnac to co zostalo bo jak sciagne to sie znow beda napelniac przez caly dzien i bedzie powtorka z rozrywki.Gdzie sie podzialy moje nabrzmiale cyce
:-( Wyslalam ojca po fitomix ciekawe czy cos pomoze. Carioca77 krew w kupce moze byc tez od popekanej brodawki ale jak lekarz mowi ze bialko to pewno ma racje,poczekaj i obserwuj,wszystkio bedzie ok tylko musisz oczyscic organizm z bialka (zwierzecego oczywiscie)

Podobna promocja w Albercie :-)a w Realu widziałam promocję chusteczek Pampers Sensitive - 4 paczki za 25 zł.
.