Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale ja zrobie tak, że jak mi bedzie tak srał dalej (narazie spokój) to wezwę lekarza na domową wizytę na wszelki wypadek, a jak mu nie przejdzie do jutra to pojade po recepte na mleko to specjalne. Bede sobie laktacje podtrzymywac laktatorem (wypozycze elktryczny bo tym mim to mym sie umahała tylko) i powrocimy do karmienia piersia gdzies dopiero za tydzien, jak juz moj pokarm bedzie wolny od białka.
Siedzialam wczoraj z Nel do 4..i w koncu skonczylo sie na Nanie..dzieka Bogu ze mialam w lodowce bo musialabym isc do apteki,potem oczywiscie sie poryczalam z tego wszystkiego i takie bledne kolo..jak uniknac stresu.Dzis z rana zjadla z cycka i zasnela wiec chyba cos jej tam polecialo,nie wiem czy sciagnac to co zostalo bo jak sciagne to sie znow beda napelniac przez caly dzien i bedzie powtorka z rozrywki.Gdzie sie podzialy moje nabrzmiale cyce
:-( Wyslalam ojca po fitomix ciekawe czy cos pomoze. Carioca77 krew w kupce moze byc tez od popekanej brodawki ale jak lekarz mowi ze bialko to pewno ma racje,poczekaj i obserwuj,wszystkio bedzie ok tylko musisz oczyscic organizm z bialka (zwierzecego oczywiscie)

Podobna promocja w Albercie :-)a w Realu widziałam promocję chusteczek Pampers Sensitive - 4 paczki za 25 zł.
.