Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Może na początek kilka słów o sobie...
. Zamierzałam poddać sie zabiegowi na początku wiosny, mąż na początku stycznia wyjeżdżał na kontrakt i w sumie choć spóźniała mi się @ o kilka dni nie sądziłam, że to z najradośniejszego dla nas powodu:-). Dwa dni przed wyjazdem zrobiłam w końcu test, żeby mąż wiedział co jest grane i aż zaniemówiłam z wrażenia jak zobaczyłam dwie kreseczki. Przepłakałam w łazience prawie godzinę zanim to do mnie dotarło
.
, jak mówiłam,mamy się nie krępować hehe. Lewatywę robili mi w tym pierwszym szpitalu, nie jest to takie okropne, tylko potem chce Ci sie bardzo do WC, ale doszłam na własnych nogach, spokojnie. Wczesniej pytali się, czy chcę, ale ja chciałam, bo bałam się wpadki w czasie akci porodowej, A nacinanie krocza to wogóle nie poczułam. To się robi w trakcie parcia, kiedy Cię już bardzo boli i napinasz męśnie, ja tylko widziałam,że biorą coś do ręki, jakiś przyrząd i trochę się przestraszyłam, co mi chca zrobic, a potem się zorientowałam,że mnie nacinali ;-).