reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

teraz chyba sa modne te tęczowe torty bo na wielu zdjeciach z urodzin je widzę. wygladaja bardzo smakowicie.

Powiedzialam Julitce, ze pierwszy i ostatni raz organizujemy urodziny w klubie, bo nie usmiecha mi sie przepuszczać tyle kasy na raptem 2godz. zabawy. W domu za te pieniadze to moga szaleć cały dzień i sie najeść do syta. Jednak na razie dobrze sie złożyło, bo w tym roku poogda raczej nie dopisze.

reklama
Wiesz co Donuś ja to trochę inaczej przeliczam;-) gdyby miała robione urodziny w domu to zaraz byłyby babcie, wujki, ciotki itp. W efekcie trzeba by coś naszykować sałatki itp, że nie wspomne o jakimś napitku i efekt taki, ze wydam wiecej niż te 200zł na sali zabaw:sorry2:

Witam i ja w mglisty poranek
Wiesz co Donuś ja to trochę inaczej przeliczam;-) gdyby miała robione urodziny w domu to zaraz byłyby babcie, wujki, ciotki itp. W efekcie trzeba by coś naszykować sałatki itp, że nie wspomne o jakimś napitku i efekt taki, ze wydam wiecej niż te 200zł na sali zabaw:sorry2:
ja i tak muszę robić dwie imprezy, jedna dla rodziny a druga jak Adaś zasłuży dla kolegów.....
Oczywiście dwa torty ale dla dorosłych nic poza tym, nauczyło już mnie życie, bo u mnie zawsze była wyżerka a u innych kawka........ więc teraz od 3 lat tylko kawkujemy.......... rodzice czyli dziadkowie to inna sprawa bo Ci na obiad jeszcze przyjeżdzają.

Chyba wskocze pod kołderkę:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ja bym się nie wymiksowała;-) dlatego robię tylko dla dzieci, a w okolicach urodzinach zawsze mam jakieś ciacho w domu jak ktoś przyjdzie;-)

Dzień dobry :)
witam z pracy i pozdrawiam
Aga mi sie dzisiaj tez nie chciało wstawać i chetnie bym pod kołdre wskoczyła zimno brr i pomyśleć ze teraz juz tak będzie

Ostatnia edycja:
Witam

uuufff-wczorajszy dzień przeżyty, ale kosztował mnie dużo stresu.

Pogoda pod psem:wściekła/y:

Zapisałam Julitke na basen, zaczyna od poniedziałku:-)

Mnie wyniosło ok.350zł, a i tak robie w domu osobna imprezę dla rodziny.
Anetka, jak Ci sie udaje nie robić juz w domu? Nie przychodzą babcie i chrzestni?

Przychodzą ale w odwiedziny;-) na kawkę i zawsze jakieś ciach tak jak pisałam jest:tak: przy okazji dają prezenty, ale od górnie jest powiedziane, ze robimy urodziny tylko dla dzieci:-)

reklama
witam u nas urodzinki dla Mateusza robie tylko dla rodziny bo on by najlepiej zaprosił wszystkie koleżanki Oli:) Agulka sąsiadka kupiła jakos tydzień temu fajną pralkę chyba dała 1100zł z Whirpoola wszystko fajnie opisane po polsku i łatwa w obsłudze no i dołożyła 100zł i ma gwarancje na 5 lat zawiozłam dzieci do babci a ja na 16 ide na zebranie do szkoły pozdrawiam a tak wogóle to Majandra co u Ciebie???Iza też dlaczego nic nie piszesz???

Do góry