reklama
Jestem i ja melduję się, dziś miałam wolne od dzieci, nie pamiętam kiedy ostatni raz taki dzień miałam. Zabrałam mamę do restauracji bo dostałam zaproszenie jako bloger kulinarny. nie dośc że fajnie zjadłam to jeszcze mogłam się nagadać z mamą. W sumie to od 8 rano mama była z nami do 18
. Zaszalałyśmy tez w sklepach. Kupiłam Omarowi buty na zimę. W ccc z kartą jest zniżka 15% na buty dziecięce do niedzieli.
Ja to ja, mama się obkupiła a w zasadzie wydała duuużo kasy. Kupiła odkurzacz, wymarzony prezent dla Omara i Aśce też coś wynalazła. Kupiła tez buty i piżamki dla dziewczyn mojej siostry bo ma w planach wysłanie paczki.
Przed nami niedziela. Oby upłynęła równie miło jak sobota. Jestem zachwycona bo dawno już nie mialam takiego weekendu.
Nuśka, 2 lata to już z górki
Ja to ja, mama się obkupiła a w zasadzie wydała duuużo kasy. Kupiła odkurzacz, wymarzony prezent dla Omara i Aśce też coś wynalazła. Kupiła tez buty i piżamki dla dziewczyn mojej siostry bo ma w planach wysłanie paczki.
Przed nami niedziela. Oby upłynęła równie miło jak sobota. Jestem zachwycona bo dawno już nie mialam takiego weekendu.
Nuśka, 2 lata to już z górki

Restauracja ta jest znana z domowej kuchni i regionalnych specjałów. Ja nie jem wieprzowiny więc mialam ograniczone mozliwości. Zjadłam pierogi i były pyyyyszne. Mama zjadła naleśniki z serem, były wstrętne. Na deser jadłam domowego pączka, taki sobie. A mama szarlotkę z lodami i stwierdziła że dzięki szarlotce zapomniała o naleśnikach o ogólna ocena jest na plus, duży plus 
Monia, oczywiście że Engrysie

on poza nimi świata nie widzi.
Miło było chwilkę pogadać ale idę spać zanim Aśka znowu podniesie alarm.

Monia, oczywiście że Engrysie

on poza nimi świata nie widzi.Miło było chwilkę pogadać ale idę spać zanim Aśka znowu podniesie alarm.
Melduję się i ja:-) wróciłam z pracy a M ogląda boks z kolegami;-) dzień dzisiaj pełen wrażeń był wypadek pod pensjonatem gówniarz tak przeszarżował, że go obróciło skasował auto i siłą uderzenia wkomponował je w nasze ogrodzenie masakra normalnie
Iza obyś częściej takie miłe dni miała:-)

Iza obyś częściej takie miłe dni miała:-)
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: