reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat, moja grupa nie wygrała nic. Z innej grupy dziewczyny zajęły 2 miejsce. Ja nie mam presji na te konkursy, szkoda czasu na głosowanie.

Iza, i jak? Poszłaś do pracy?

Aga, no właśnie teraz niestety musimy zadbać o te obce języki u naszych dzieci, bo nigdzie pracy nie dostaną, jak nie będę znać przynajmniej angielskiego.

Ostatnio zdarza mi się mieć podwyższoną akcję serca, czasem nawet przez kilka godzin. Zastanawiam się czy to z przemęczenia i niewyspania czy coś innego.:baffled:

reklama
Witam kobietki!!!

Kolejny tydzień bez zimy przed nami, beż sniegu i mrozu. Mnie to pasuje. Zawsze to kolejny tydzień wygodniejszego życia i o tydzień bliżej do wiosny.:-) Choć wiem, że to nie za dobrze dla przyrody...

Nie byłyśmy na zawodach. gwiazda mnie tak wkurzyła, że nie poszłyśmy. Muszę nią co jakiś potrząsnąć, bo...

Majandra, oczywiście, że to mogą być przyczyny, do tego jeszcze stres...

Iza, zawsze jest dużo wątpliwośći i trzeba rozpisać + i -, czy warto.

Niedzielę mieliśmy milutką, spokojną, domową, rodzinną:-)

Jak u Was przygotowania do świąt?

Witam! Zaganiana jestem ostatnio. Raz że ruch świeczkowy i ogólne zamieszanie z tym związane;-) a dwa porządki świąteczne i zakupy:tak: dzisiaj była we Wrocławiu udało mi się młodej zakupić kurtkę w smyku za 60zł:szok::-) jutro jadę do babci za Nysę a pojutrze do pracy to może w pracy coś więcej naskrobie:tak: na razie melduję, ze wszystko ok:-)

Witajcie

Majandra... tak poszłam. Ale moja kariera agenta nieruchomości szybciej sie chyba skończy niż zaczęła :-D
Po przeanalizowaniu + i - jak pisze Donuś wyszło że nie stać mnie na tą pracę. Muszę szukac czegoś co zagwarantuje chociaz pokrycie kosztów a prowizja będzie dodatkiem, ZAROBKIEM, wynagrodzeniem za pracę. Niestety (lub stety) jutro chcę pójść po raz ostatni.
Są jeszcze dodatkowe powody typu... filozofia firmy jest sprzeczna z moją. Szef wymaga ode mnie żebym wszystko wiedziała i znała w momencie kiedy ja nie miałam z branżą do czynienia. Dziś przed spotkaniem z klientem zapytałam go jaka jest minimalna prowizja jaką mogę wpisać na umowie to powiedział że mogę nic nie wpisać ale wtedy sama zapłacę. To mnie wkurzyło więc pytam schodząc do jego poziomu ile będę musiała dopłacić. Niestety się nie dowiedziałam się. Takie przepychanki słowne sa cały czas. Do tej pory się nie dowiedziałam jaką i kiedy będę miała umowę, jaka jest moja prowizja od sprzedanego mieszkania, jakie sa standardy sprzedaży w firmie, itd. Skoro są takie problemy na początku to co będzie dalej?

Wracając do milszych tematów. Święta niedługo a u mnie laaabaaaa. Ja świąt nie obchodze ale 24.12 mam imieniny mamy, taty, męża, teściowej i ... Omara. Wymyślił sobie że on będzie imieniny obchodził z tatą (chciałam napisać z tatem ale... Justyś przekonałaś mnie jaka jest poprawna forma :-D).

Majandra oszczędzaj się kobieto! Zrób badania i zwolnij. Domyślam się że ten cały stres ma związek z praca, ale mimo wszystko szkoda zdrowia. Te nerwy coś ci dają? Dzieci sa najważniejsze, olej dyrektorkę i rób swoje.

Anetka podziel się swoją energią!

Dzień dobry
znowu jestem szczęśliwą bezrobotną mamą :-D
Cieszę się ze zrezygnowałam bo nic dobrego by z tego nie było. Jak powiedziałam dla szefa że nie mogę u niego pracować nawet mi nie spojrzał w oczy. Ech.

Ale... przeglądałam rano ogłoszenia, znalazłam ciekawą ofertę, stanowisko KUPONISTA, pytam mężusia (który jest na urlopie) kto to jest? A Omar mówi "Aisza! Przecież ona ciągle robi kupy!" :-D:-D

Miłego dnia życzę.

Witam

wybieramy się dziś z Julitką do fryzjerki. Muszę mocniej podciąć sobie włosy, bo mnie wkurza to siano na końcach.

Iza, chyba dobrze zrobiłaś. Jak pracować, gdy nie wiadomo o co chodzi i nikt nie raczy pomóc początkującemu?
No i kto to kuponista? :-D:-D:-D

W piatek u Julitki jest wigilia i zapraszają rodziców.

Witam i ja w piękny dzień.
U nas 4 na plusie i słoneczko......... nawet z pieskiem dziś poszłam na górke by sie wybiegała:szok:

Iza bardzo dobrze zrobiłaś i witaj z powrotem :-D i też chciałabym się dowiedzieć kto to taki KUPONISTA?

Donuś u nas jutro jest Wigilia z Jasełkami, Adaś w tym roku znów jest królem ale innym;-) a w czwartek wystawiają Jasełka dla całego przedszkola.
Młody dziś znów idzie na urodziny do kolegi na kulki....... ostatni raz był tydzień temu:baffled:
Mój małżonek pracuje do piątku , potem tydzień na bezrobotnym i od 2 stycznia zaczyna:tak:

Donuś co do fryzury to ja nie mogłam juz i walnęłam kolor:sorry2: podciąć tez musze rozdwojone ale to dopiero w nastepnym roku;-)

Zaczyna sie urwanie du.py przedswiateczne,ehhh
Podczytuje,ale z pisaniem mam gorzej.:zawstydzona/y:

Rzucilam temat rezentow dla meskiej plci doroslej i nic. To ja tez nic,bo zero koncepcji mam,a na ciuchach nie chcialabym skonczyc :baffled: heeellllppppp co kupujecie??

Justyna ja nic nie kupuje mój sam sobie kupił jakieś panele słoneczne czy coś ...może najlepiej zapytaj co chce albo co by potrzebował

reklama
Justa ja swojemu kupiłam telefon, ale nie taki wypasiony, bo nie lubi dotykowych, no ale 3stówki poszło i cieszę sie bardzo, bo on się ucieszył. Do tej pory dostawał tel po kimś, czy to po mnie czy mamie......... od 15 lat nie miał telefonu od nowego tylko dla siebie............ no to teraz ma:tak:

Moje maleństwo wymęczone po tych urodzinach ........ prawie śpi na siedząco, ale jeszcze próbuje obejrzeć Spidermana........ zaraz zabieram go do wanny, bo buźkę pomalowaną ma właśnie w Spidermana:sorry2: a upocony jest jak szczur:baffled:

Do góry