reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniówkowe mamy

Tez jestem!
Amanda spi, a ja jej wlasnie zakupilam nowy spiworek do spania na ebay. Normalnie w sklepie zaplacilabym 40 euro, a kupilam wraz z przesylka za 20 euro :D
Kolezanka wpadla niedawno i jej malej guz znowu powiekszyl sie do kosmicznych rozmiarow, ale dziecko zachowuje sie normalnie, wiec powiedzialam, zeby poczekala do rana i poprostu ja bacznie obserwowala. Ah te maluchy...dobrze, ze Nasze dzieci sa w wieku NIECHODZACYM, bo wtedy dopiero zaczyna sie problem. Wszystko zwala, wszystkiego dotyka, wszystko otwiera, wszedze wlazi (w przypadku mojej znajomek- wlazila na parapet po kanapie i dlatego zleciala). Chyba bede wiazac Amande do kaloryfera HAHA :)

reklama
Kurde, dziewczyny...jak to jest że czekam na posty i nic sie nie pojawia...a jak dam poprzednią stronę i wrócę na obecna to wtedy dopiero je widzę...

melduje sie.

Olaf tez dostal eusperal. A probowalyscie tego? PASKUDNE!

Atru, chyba nie wiesz jak ja Wloclawka nienawidze. Eksia tam mam szczerze mowiac, tego ktory byl pomiedzy M.
I anwilu tez nie ;)

Larcia, no to super sie udalo!

Martha, ja od czasu do czasu odswiezam strone :)

Aneczka, Asia, Tajger -helol!

Blimka, hmm...Meskie przyrodzenie ;)

No właśnie tak zaczęłam robić, bo mi mój powiedział
Ale to dziwne jakieś, muszę sie chyba przyzwyczaić....
Aja juz pije sobie piwko , Mati śpi elegancko...a za chwile pójdę zrobić sobie tę farbę....musiałam zarzucić znieczulacza...:-)
najwyżej jutro Wam sie wyżalę jesli będę wygladać jak pół dupy zza krzaka....:-p

No właśnie tak zaczęłam robić, bo mi mój powiedział
Ale to dziwne jakieś, muszę sie chyba przyzwyczaić....
Aja juz pije sobie piwko , Mati śpi elegancko...a za chwile pójdę zrobić sobie tę farbę....musiałam zarzucić znieczulacza...:-)
najwyżej jutro Wam sie wyżalę jeśli będę wygladać jak pół dupy zza krzaka....:-p

Sory Dziewczyny, cos mi net szwankuje....nawet nie można sobie spokojnie, kulturalnie przy piwku porozmawiać z towarzyszkami doli... :-)

reklama
Do góry