reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam i ja ale już po kawce bo wypiłam z D.On dziś w domu bo mamy dziś z dziecmi logopedę ,kartę Oli do odbioru,wniosek o zasiłek na Olę muszę złożyc i jeszcze później mamy zamiar jechac fronty kuchenne oglądac:cool:
za oknem pięknie 14,4st tylko ze wieje...........

Ach jak jest pięknie!
Posprzątałąm w ogródku, dzieci sie dotleniły i nasłoneczniły :tak:
Okna wołąją o mycie tak że chyba nie dam rady zignowoac ich dzisiaj, przynajmniej tych w dużym pokoju.
Wystawiłam bananowca na zewnętrzny parapet niech i on ma coś z wiosny :-D
Zostało mi wynieść tą wielką stertę liści i innych śmieci, i posprzątać ogródek od frontu - ale tamten malusi jest na szczęscie. Potem jakiś mały spacerek po zakupy i do parku i koniec szaleństw na dziś, w końcu PAweł jest chory ;-)

Oj... zanioslam papiery w 3miejsca,"Twoj Market" obecnie nie potrzebuja,ale jakby co to dzwonia, do "Pelikana" tam wczoraj wyczailam ogloszenie przez przypadek, do "Intermarche" bo jak pani powiedziala caly czas przyjmuja, nie tak dawno otwart jest wiec caly czas sa rotacje. Zobaczymy. Moze cos sie uda.
U gina nieciekawie... Przepisala mi antybiotyk Distreptaza, 10 czopikow za prawie 80zl:szok: Po okresie (a chyba do konca tygodnie powinnam dostac) mam przyjsc na kontrole,bo mam 8cmx5cm torbiel dwukomorowa. I moze byc tak,ze po okresie sie wchlonie, jak powiklanie po poronieniu. Do tego dostalam skierowanie na marker nowotworowy jakis CA 125. W piatek pojade,bo akurat mam reczniki od haftowania do odebrania. Jak mi powiedzila,o tych markerech to lezki mi polecialy i ona,ze mam sie nie przejmowac na zapas,bo to nic nie znaczy, lepiej tak dla bezpieczenstwa,a ja powiedzialam,ze moja ciocia i mama maja raka piersi i boje sie samego slowa. Na nastepnej wizycie da mi skierowanie do Poznania na badania genetyczne,bo jestem w grupie ryzyka i jak najbardziej przysluguja mi na NFZ
A zeby bylo jeszcze weselej,to ta torbiel moze mi w kazdej chwili peknac i moge trafic do szpitala.

Oj! to mocno niefajne wieści od Gin. 5x8 cm to bardzo duża ta torbiel. A czy ona mogła być przyczyną poronienia?
Trzymam kciuki za badania!

Ciekawe kiedy się odezwą z tych ogłoszeń... obyś mogła przebierać w ofertach!

Ciekawam również jak tam Donkat się ma :)

Witam wieczorową porą. Piękna pogoda, aż chce się wychodzić :-)

Justa, miejmy nadzieję, że torbiel sama się wchłonie. A co do badań genetycznych to super, że możesz je za friko zrobić.
Donkat, odezwij się! Jak pierwszy dzień w pracy?

Justka kurcze nie ciekawie:sorry: mam nadzieję i trzymam kciukasy, aby torbiel się wchłonęła:tak: a co do pracy to również zaciskam kciukasy, aby wszystko poszło po Twojej myśli:tak:
Donuś hop hop melduj nam tutaj jak było:-)
Agulka a Ty gdzie się podziewasz:confused2:

Jak bylam na wizycie w lutym (chyba 16) to ona aniw badaniu,ani na usg nic nie widziala. Lekarz w szpitalu przy 2 usg cos widzial przy lewym jajniku,ona teraz nic. Powiedziala,ze ta torbiel jest przy prawym bardziej, miedzy macica,a odbytem. Ledow wlozyla palce to juz powiedziala,ze "cos tu jest" A usg pokazalo co. Powiem Wam szczerze,ze boje sie troche

Donus hop hop

reklama
wcale nie dziwię się, ze się boisz, ale jesteś młodą dziewczyną, po poronieniu, takie różne sprawy najczęściej dobrze się kończą. Jakoś jestem dobrej myśli Justyna.

Do góry