majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Paracetamol jest łagodniejszy dla żołądka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
W ogole przydaloby sie male przemeblowanie w pokoju. Lozeczko stoi nieuzywane, mala spi ze mna, troche pozno ale chcialabym ja przekwaterowac do jakiegos 'powazniejszego' lozka. No i oczywiscie najlepsze jest Ikea Mammut koniecznie rozowe...zobowiazala sie w nim spac 
Ale to jest proces długoterminowy i gdzieś za rok powinna być duzo widoczna poprawa, bo jak dzieci rosna i wtedy zmienia się postawa dzieci dzieki tym wkładkom. Za 4 mce kolejna kontorla:
Donuś zapomniałam wczoraj przelać kaseprzepraszam
podaj mi kwotę proszę raz jeszcze i już puszczam przelew.
co do podawania syropków to moje dziecko to mały lekomanim więcej tym lepiej
![]()
Hej dziewczynki, za oknem slonce a ja znow w pracy do 21
ona też nie da sobie powiedzieć, ze jest niegrzeczna
a co do kolczyków to nie wiem czy są, bo ja dziś w pracy, a przelew już pusciłam na chybił trafił, bo mi wstyd było, że zapomniałam